به گزارش خبرنگار مهر، رشيد قرباني شامگاه شنبه در نشست مديران مدارس هيات امنايي و كارشناسان اين حوزه در سنندج اظهار داشت: راه اندازي مدارس هيات امنايی يكي از نيازهاي آموزش و پرورش است و به همين دليل بايد زمينه براي توسعه اين مهم در استان كردستان نيز فراهم شود.
وي با تاکید بر اینکه مدارس ما باید به سمت و سوی مدارس هیات امنایی پیش بروند، گفت: هیات امنایی شدن مدارس اقدامی ارزشمند بوده و امید است زمینه ای فراهم شود که سایر مدارس نیز به صورت هیات امنایی مديريت شوند و در صورت تحقق این مهم آموزش و پرورش به اهدافش خواهد رسید.
مدير كل آموزش و پرورش استان كردستان با بیان اینکه ساماندهی و کاهش نیروی انسانی یکی از اولویت ها و برنامه های مورد تاکید وزیر محترم آموزش و پرورش می باشد، گفت: مشکل آموزش و پرورش با کاهش نیروی انسانی مرتفع نخواهد شد مگر با واگذاری مدارس به بخش های هیات امنایی و دادن اختیارات تام به مدیران مدارس در اخذ تصمیم گیری ها و همچنین حاکم شدن قوانین آموزش عالی بر آموزش و پرورش كه به همين دليل لازم است كه در اين بخش نيز اقدامات لازم در استان كردستان صورت گيرد.
وي با اشاره به نتايج مثبت هيات امنايي شدن مدارس افزود: مدارس هیات امنایی با انعطاف خاصی که دارند می توانند تصمیمات را بر اساس نیازها، تغییر دهند و مدیر با اختیارات تام که در این مدارس دارد می تواند در تصمیم گیری ها موجبات رشد و ارتقای کیفیت آموزش را فراهم آورد.
قرباني ضمن تبریک ماه ربیع الاول و هفته وحدت، بر ارتباط بیشتر مدیران مدارس هیات امنایی با مجموعه بدنه آموزش و پرورش تاکید کرد و گفت: هر برنامه و حرکتی که از وزارتخانه آغاز می شود به تمام بخش های استان ابلاغ و از آنجا نیز به شهرستان ها و مناطق ارسال می شود.
همچنین در این نشست يكي از کارشناسان مشارکت های مردمی وزارت آموزش و پرورش بر تشریح ماهیت مدارس هیات امنایی تاکید نمود و خواستار اطلاع رسانی فلسفه تشکیل این مدارس از طریق رسانه های استانی شد.
نظر شما