پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۵ دی ۱۳۹۳، ۱۱:۴۱

حیدری تاکید کرد؛

جاده اردبیل - سرچم هنوز تکمیل نیست/ تناسب حوادث با میزان تردد

جاده اردبیل - سرچم هنوز تکمیل نیست/ تناسب حوادث با میزان تردد

اردبیل – مدیر کل راه و شهرسازی استان اردبیل گفت: جاده سرچم هنوز تکمیل نشده و روند ساخت آن تداوم دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی حیدری پیش از ظهر دوشنبه در حاشیه بازدید از عملیات اجرایی بخش هایی از این جاده گفت: این جاده هنوز به عنوان یک جاده کامل نیست و راه و شهرسازی اقدامات متعددی برای تکمیل آن در دست اجرا دارد.

وی در پاسخ به چرایی بهره برداری از این جاده با وجود ناقص بودن، اضافه کرد: امکان تردد در جاده وجود دارد و در حال حاضر بخش عمده ای از ترددهای مرکز استان از این جاده ثبت شده است.

مدیر کل راه و شهرسازی دلیل تصادفات و حوادث را تردد بالا در این جاده دانست و گفت: به تبع وقتی تردد در جاده بالا باشد شاهد بروز حوادث نیز خواهیم بود.

حیدری معتقد است در تمام طول جاده تابلوهای رانندگی نصب شده و اگر بر اساس تابلو ها رانندگی صورت گیرد شاهد کاهش تصادفات خواهیم بود.

وی معتقد است اینکه گفته می شود سرچم هر روز حادثه می آفریند صحیح نیست و این جاده هر روز شاهد حادثه نیست و حوادث کاملا در وضعیت نرمال است.

حیدری در پاسخ به اهم اقدامات ایمن سازی جاده اضافه کرد: ۲۰ کیلومتر از جاده ترانشه برداری شده و ریزش های طول جاده از همین ترانشه هاست که توانستیم بسیاری را گود برداری کنیم.

وی تاکید کرد: در برخی مواقع با وقوع بارش ترانشه ها احتمال ریزش دارند که با تابلو های راهنمایی به راننده اطلاع رسانی شده است.

مدیر کل راه و شهرسازی استان عملیات آسفالت ریزی در این جاده را نیز ناتمام توصیف کرد و گفت: یک کیلومتر از آسفالت لایه دوم باقی مانده و در دست اجرا است.

حیدری از جمله برنامه های بهسازی جاده را اجرای چهار پارکینگ عنوان کرد و گفت: تاکنون پنج پارکینگ به اتمام رسیده است.

وی در عین حال به اخذ چهار فقره مجوز احداث پمپ بنزین در این جاده اشاره کرد و افزود: در حال حاضر تکمیل روشنایی تونل ها و سایر ملزومات ایمن سازی نیز در دست اجرا است.

 

کد خبر 2456303

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha