به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام و المسلمین موسوی مقدم معاون امور مجلس و استانهای صداوسیما در این مراسم گفت: همه مولفههای کردستان از جمله زبان، موسیقی، آداب و رسوم، گذشته تاریخی و تعهد بسیار عمیق مردم آن درباره ایران اسلامی یک سرمایه بزرگ رسانهای است.
وی افزود: صداوسیمای مرکز کردستان در چند سال گذشته رشد قابل ملاحظهای از حیث زیرساختها و محتوای برنامهها داشته است و اکنون این مرکز آمادگی برداشتن گامهای بزرگتر را دارد.
موسوی مقدم اظهار کرد: باید از این ظرفیتها برای معرفی در عرصه ملی و جهانی و با استفاده از ابزار رسانه بهره گرفت.
معاون امور مجلس و استانهای صداوسیما بیان کرد: ما در صداو سیما معتقدیم با معرفی خرده فرهنگها در کشور یک سپهر فرهنگی ایجاد میشود که نتیجه آن وحدت فرهنگی و ملی خواهد بود.
حجت السلام و المسلمین حسینی شاهرودی نماینده ولی فقیه در استان نیز با تبریک عید مولود و هفته وحدت از زحمات رضا علینژاد مدیر کل قبلی مرکز تشکر و قدردانی کرد و توسعه کمی و کیفی شبکه استانی از جمله 24 ساعته شدن شبکه استانی را از نتایج زحمات دوران مدیریت او دانست.
شاهرودی به اعتماد مردم استان به شبکه استانی اشاره کرد و این اعتماد را به مثابه یک سرمایه دانست و گفت: مردم کردستان اعتماد خاصی به شبکه استانی دارند و شبکه استانی منادی وحدت است.
وی همچنین به نقش فرهنگسازی رسانهها در حوزه سبک زندگی اشاره کرد و افزود: رسانهها میتوانند الگوی مناسب و صحیح سبک زندگی اسلامی در زمینههای پوشاک، رفتار، تغذیه، درمان و ... را به مردم معرفی کنند.
استاندار استان کردستان هم ضمن خوش آمد گویی به امان اللهی گفت: خوشبختانه او بومی استان است، با فرهنگ استان آشنایی دارد و با توجه به سوابق مدیریتی انتخاب او مناسب است.
عبدالمحمد زاهدی در این مراسم افزود: مقام معظم رهبری استان کردستان را فرهنگی خواندند و فرمودند که استان ظرفیتهای فرهنگی و هنری بسیاری دارد.
زاهدی همچنین اشاره کرد: ظرفیتها و سوژههای بکر و نابی زیادی برای فیلمسازی در استان وجود دارد. پس باید کمک کرد تا به این استان به عنوان یک امکان و فرصت توجه شود.
در این مراسم رضا علی نژاد مدیر کل قبلی صدا و سیمای مرکز گفت: یکی از منابع فکری مورد استفاده اینجانب در مرکز کردستان فرمایشات مقام معظم رهبری در سفر به کردستان بود و بیشتر تلاشها در راستای تعالی دینی و جذب مخاطب و ترویج فرهنگ اصیل اسلامی صورت گرفت.
وی افزود: اعتقاد دارم یک رسانه علاوه بر نیاز به ابزارهای فنی نوین که یک ضرورت است باید دارای یک نیروی انسانی متعهد و متخصص باشد. همچنین موفقیت یک رسانه در گرو داشتن مخاطب است و اگر رسانه توجه و استقبال مخاطب را نداشته باشد موفق نیست در این راستا رسانه لازم است تدابیری برای همراهی مردم در حین تولید و پس از تولید با خودش همراه کند.
ابوالقاسم امان الهی هم با اشاره به ماموریت خطیر رسانههای دیداری و شنیداری گفت: شناخت ظرفیتهای بومی و توجه به فرهنگ خاص هر منطقه در رسانه ملی موجب جذب مخاطب میشود.
مدیر کل جدید صدا وسیمای مرکز کردستان همچنین با اشاره به اینکه مهندسی درست پیام و استفاده از نیروی کار آزموده یکی از عوامل موفقیت در رسانه است، بیان کرد: باید با شناخت ظرفیتها و رفع موانع به حوزه سپهر رسانهای رسید.
امان الهی ترویج فرهنگ سبک زندگی اسلامی ایرانی، استفاده از ظرفیتهای بومی محلی و مشاهیر بزرگ کردستان و توجه به نیاز مخاطب را به عنوان مهمترین راهکارهای مبارزه با تهاجم رسانهای علیه باورهای مردم نام برد.
در پایان این مراسم از زحمات پنج ساله علی نژاد تقدیر و حکم امان الهی به وی ابلاغ شد.
نظر شما