حمید شهریاری در حاشیه برگزاری هشتمین جشنواره موسیقی گروه نوازی فارس در گفتگو با خبرنگار مهر، تاکید کرد: نگاه ویژه ای باید به موسیقی محلی داشته باشیم تا بتوانیم این نوع موسیقی را از حاشیه خارج کنیم.
وی تصریح کرد: هزینه های جمع کردن و تمرینات گروه ها سنگین است و ما انتظار داریم مسئولین به گونه های مختلف گروه های موسیقی را کمک کنند که یکی از مهمترین کمک هایی که می شود انجام داد ایجاد روحیه رقابت در میان گروه ها است.
سرپرست گروه موسیقی هجران ادامه داد: استان فارس در بحث موسیقی محلی در کشور دارای جایگاه بالایی است زیرا چندین زبان و گویش در فارس وجود دارد که هر کدام می توانند در موسیقی دارای جایگاه باشند.
شهریاری تاکید کرد: اینکه بزرگان موسیقی محلی در این دوره شرکت نکردند باید برای مسئولین جای سئوال داشته باشد که البته می توانند در برنامه های آینده نیز از این نقاط ضعیف استفاده کنند.
وی افزود: زمانیکه قرار نیست در بخش رقابتی حضور داشته باشیم دلیلی برای استفاده از تمام توان نیز وجود ندارد که در این میان موسیقی محلی باید جایگاه خود را در استان فارس بیش از گذشته داشته باشد.
سرپرست گروه موسیقی هجران تصریح کرد: باید امکانات را در اختیار گروه های سنتی قرار داد تا با ارائه کارهای مناسب این نوع از موسیقی را زنده نگه دارند و به نسل آینده نیز انتقال دهند.
شهریاری تصریح کرد: امروز جایگاه موسیقی محلی در جامعه با کم رنگی مواجه شده در حالیکه این نوع از موسیقی و هنر یادگار گذشتگان ما است و باید به آن احترام بگذاریم.
وی تاکید کرد: موسیقی محلی یک نوع سنت باقی مانده از گذشتگان است که باید برای ترویج آن تلاش شود نه اینکه با استفاده از نگاه های غیر کارشناسی این نوع از موسیقی را به حاشیه برد.
سرپرست گروه موسیقی هجران افزود: بخش های مختلف این جشنواره در مقایسه با سالهای قبل پیشرفت های فراوان داشته اما همچنان جای کار فراوان دارد که می توان تغییرات را از موسیقی محلی آغاز کرد.
شهریاری تاکید کرد: امروز که نوع نگاه ها در سطح مدیریت ارشاد نسبت به گذشته تفاوت کرده باید نیم نگاهی به موسیقی محلی نیز داشته باشیم تا این بخش از هنر فاخر نیز توسعه داشته باشد.
نظر شما