به گزارش خبرنگار مهر، ایرج عبدی ظهر شنبه در نشست تجار و بازرگانان جهان اسلام در خرم آباد بیان وحدت اسلامی را از ضروریات مورد تاکید امام راحل دانست و اظهار داشت: ما امروز به این ادبیات بیش از هر زمان دیگری نیاز داریم و بایستی وحدت بین جامعه اسلامی بوجود آید.
وی با بیان این مطلب که در دین اسلام موضوع زکات همواره با نماز همراه بوده است عنوان کرد: دین اسلام همیشه اقتصاد اسلامی را مورد توجه قرار داده و به آن پرداخته است.
نماینده مردم خرم آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی افزود: هر زمان اسلام نیاز داشته مسلمانان از سرمایه های خود برای پیشبرد اهداف اسلامی کمک کرده اند بطوریکه حضرت خدیجه(س) نمونه بارز این امر بوده که ثروت خود را در اختیار اسلام قرار داده است.
عبدی ادامه داد: در صدر اسلام و برای رشد و ترویج دین اسلام انصار اموال خود را با مهاجرین تقسیم کردند و هنگامیکه این ادبیات در بین مسلمانان مطرح بوده اسلام در جهان با سرعت رشد کرده است.
عبدی اظهار داشت: ما مسلمانان بایستی به اصل ابتدایی اسلام یعنی محور قرار دادن زکات و اقتصاد برگردیم و منافع و سرمایه های خود را برای پیشبرد ایدئولوژی های دینی خود صرف کنیم و آن را در اختیار اسلام و مسلمانان قرار دهیم.
وی سرمایه گذاری در زمینه مسائل دینی را از موضوعاتی دانست که در کشورهای اسلامی مورد غفلت واقع شده است و در اینباره افزود: باید تلاش کنیم با ایجاد پویایی بسترهای وحدت و رشد کشورهای اسلامی فراهم شود.
نماینده مردم خرم آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی افزود: زمانی اروپاییان با هم جنگ های خونینی داشتند که تاریخ آنها را به یاد دارد اما اکنون این کشورها به اروپای مشترک، دروازه های مشترک، پول و اقتصاد مشترک رسیده اند تا در دنیای اقتصاد حرفی برای گفتن داشته باشند.
عبدی با اشاره به اینکه تفرقه مسلمانان حتی در سرمایه گذاری های اقتصادی وجود دارد بیان داشت: باید تلاش شود تجار و اقتصاد دانان مسلمان این تفرقه ها را از بین برده و آن را به نتیجه برسانند.
وی به برخی از ظرفیت های لرستان برای سرمایه گذاری اشاره کرد و گفت: مجتمع کشت و صنعت از جمله پروژه هایی بود که ظرفیت بالایی داشته و نمایندگان لرستان برای راه اندازی مجدد آن تلاش های زیادی انجام دادند.
نماینده مردم خرم آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی افزود: برای راه اندازی مجموعه کشت و صنعت سه مناقصه انجام شد که در مناقصه آخر با اینکه شرکت های سرمایه گذاری داخلی زیادی برای راه اندازی آن اعلام آمادگی کرده بودند اما به رسم مهمان نوازی از حضور یک سرمایه گذار خارجی استفاده کردیم.
عبدی از نیروی انسانی مطلوب در لرستان بعنوان یکی از ظرفیت های این استان نام برد و یادآور شد: لرستان تنها آبشار، چشمه، کوه، لاله واژگون و طبیعت بکر ندارد بلکه جوانان کوشا، تحصیلکرده و دانشمندی دارد که به سرمایه گذاران کمک خواهند کرد.
وی افزود: نیت مجمع نمایندگان استان لرستان این است که مراوده استان لرستان با کشورهای خارجی بیشتر شده تا اثر گذاری آن در زمینه سرمایه گذاری مشاهده شود.
نظر شما