پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ دی ۱۳۹۳، ۱۷:۰۳

روند فروش خودرو در بازار افزایشی است

روند فروش خودرو در بازار افزایشی است

معاون فروش و بازاریابی یک خودروساز معتقد است که به زودی، شاهد افزایش فروش خودرو در بازار داخلی هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر، لین جی شنگ در حاشیه مراسم تست جاده‌ای دو محصول جدید در جمع خبرنگاران گفت: تاکنون افزون بر یک میلیون و 140 هزار دستگاه محصول با برند ام.وی.ام تولید و روانه بازار شده است. این در حالی است که هم اکنون سهم پنج درصدی در بازار ایران داریم و به دنبال تولید و عرضه محصولات جدیدتر و با تکنولوژی مطلوب هستیم تا سهم بازار خود را به هفت درصد افزایش دهیم.

معاون فروش و بازاریابی مدیران خودرو افزود: پشتیبانی مطلوب و ارائه محصولات با تکنولوژی مناسب از مهمترین مزایای ام.وی.ام در ایران است. این در حالی است که شرکت چری چین در سال جاری وارد فاز دوم استراژی خود که همان تولید بر مبنای کیفیت است، شده و بر همین اساس در سال جاری شاهد تولید 600 هزار دستگاه خودرو در این شرکت خواهیم بود.

وی با توجه به ورود محصولات دیگر شرکت های خودروسازی به بازار ایران، اضافه کرد: چری، اولین خودروساز چینی می باشد که به بازار ایران آمده است و به همین دلیل نسبت به رقبای دیگر  دارای شناخت بیشتری از این بازار است.

جی شنگ در ادامه یادآور شد که ام وی ام X33 اتوماتیک  اولین خودرو شاسی بلند چینی است که با گیربکس مدل CVT وارد ایران می شود. ضمن اینکه حجم موتور این خودرو 2000 سی.سی است و ام وی ام جدید، در دو مدل گیربکس CVT و گیربکس MT عرضه خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: تعویض دنده اتوماتیک به راحتی و بدون صدا، کاهش مصرف سوخت و تسریع در تعویض دنده‌ها از جمله ویژگی‌های گیربکس‌های سی.وی.تی نسبت به سایر گیربکس های اتوماتیک است.

کد خبر 2463633

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha