به گزارش خبرنگار مهر، این گروه ۱۴ نفره که از مقامات مسئولان وزارتهای خانه های مختلف آمده بودند پیش از ظهر امروز در حاشیه جلسه ای که با مسئولان اصفهان داشتند با گروهی از مسئولان شهرداری ضمن بازدید از آثار تاریخی شهر از برنامه گردشگر محله حسن آباد بازدید کردند.
در برنامه گردشگری یک ساعته این گروه از بازارچه حسن آباد با تماشای بخش های مختلف برنامه گردشگری محله حسن آباد از زورخانه، لبوفروشی، شهرفرنگ، مکتب خانه، صندوق بازی، خانه مشروطیت و خانه بیداری اسلامی ، مدرسه علمیه آیة الله خادمی (عربان) ، تكیه آقا نجفی، قبرستان كوچك سلطنتی، مسجد سار و تقی و حسینه گلبندان ، زورخانه متروكه ، تكیه مسگرها و مسجد اباذر وكاروانسرای ركن الدوله بازدید کردند.
جواد عباسی سخنگوی گروه ۱۴ نفره در خصوص اهداف این سفر به خبرنگار مهر گفت: پیرو جلسه بررسی کرسی گردشگری کشور که در تهران برگزار شد راغب شدیم که سفر ۴۸ ساعته ای را به اصفهان داشته باشیم.
وی که سمت خود را رئیس هیئت مدیره نساجی هلال احمر کشور عنوان کرد، بیان داشت: اجرای برنامه گردشگری محله در شهری همچون اصفهان که جزو شهرهای تاریخی ایران است به طور قطع میتواند تاثیر بسزایی در جذب گردشگران داخلی و خارجی داشته باشد.
عباسی با بیان اینکه گردشگری محله اقدام شایسته ایست که مسئولان اصفهان به خوبی آن را در استان عملیاتی ساخته اند، اضافه کرد: اگر چه اکنون شاهد اقدامات نو و جدید در حوزه گردشگری در اصفهان هستیم اما در مقایسه با بسیاری از کشورها که ظرفیت هایی کمتر از ایران و اصفهان نیز داشته باشند شاهد جذب گردشگران زیادی از سراسر دنیا به آن منطقه هستیم و درآمدزایی های کلانی که از این راه بدست آوردند، که اکنون ما در این عرصه بسیار دیر به پاخواستیم.
وی گفت: با توجه به تاریخچه دیرینه ای که داریم می توانستیم در جذب گردشگر بسیار خوب عمل کنیم.
این مقام مسئول پیاده کردن برنامه گردشگری محلات را در اصفهان را در راستای جذب گردشگری گامی موثر و پویا خواند و اعلام کرد: امید است که با تقویت این دست از برنامه ها روزی شاهد به راه افتادن صنعت گردشگری در این شهر باشیم.
سید جلال ساداتیان که یکی دیگر از اعضای این گروه ۱۴ نفره است بیان داشت: اصفهان قبل و بعد از انقلاب جاذبه های گردشگری بسیاری داشته و دارد که اگر متولیان امر گردشگری در این استان بتوانند با حفظ این جاذبه ها و حتی استفاده از تمام ظرفیت های گردشگری از جمله نشان دادن آداب و رسوم و سنت های قدیم مردم بومی اصفهان مانند اقدامی که در این بازارچه انجام داده اند،را پیاده سازی کنند در جذب گردشگر می تواند بسیار موثر عمل کنند.
وی که خود را یک کارشناس اجتماعی و استاد دانشگاه معرفی کرد، بیان داشت: استفاده از طبیعت اصفهان نیز دیگر ظرفیت گردشگری این استان است که باید به خوبی به آن پرداخته شود.
ساداتیان نشان دادن فرهنگ بومی مردم اصفهان را دیگر ظرفیتی خواند که نباید از آن غافل شد و گفت: وقتی صحبت از گردشگر می شود این تفکر جلوه می کند که منظور گردشگر خارجی است در صورتی که نباید از بستر سازی برای جذب گردشگر داخلی هم غافل شد.
وی گفت: زمانی می توانیم صنعت گردشگری را راه بیندازیم که تمام زیربناهای جذب گردشگر فراهم شود.
این مقام مسئول بیان کرد: لازم است که متخصصان گردشگری با ابتکارعمل از روش های نوین گردشگری همچون گردشگری محله که هم اکنون در اصفهان پیاده شده است برای جذب گردشگر استفاده کنند.
نظر شما