۲۵ شهریور ۱۳۸۲، ۹:۴۳

استاندار فارس در همايش بين المللي صلح و دوستي:

گفتگوي تمدنها پاسخي عقلاني به پرسش جهاني شدن و صلح در مقابل جنگ تمدنهاست

محمد ابراهيم انصاري لاري در مراسم افتتاحيه همايش بين المللي صلح ،با اشاره به پذيرش ايده گفتگوي تمدنها از سوي سازمان ملل گفت: جنگ تمدنها نظريه اي است براي تبعيين وضع بيروني يعني آنچه به عنوان واقعيت با آن سروكار داريم.

به گزارش خبرگار اعزامي مهر استاندار فارس در اين همايش افزود: گفتگوي تمدنها ايده اي است كه ضرورتا وجود ندارد ولي يك وضع مطلوب است كه در صورت تبديل شدن از نظريه به برنامه عمل مي تواند افق تازه اي را به روي جهانيان بگشايد.
وي با بيان اين كه جنگ و صلح اولين و مهم ترين مسئله حقوق بين المللي است گفت: در پنجاه سال گذشته اگر چه جهان شاهد جنگ جهاني نبوده اما از صلح جهاني هم برخوردار نبوده است.
وي گفت: در يك تعبيير كلي مفهوم صلح را مي توان با دو نگاه حداقل گرا و حداكثر گرا به كار برد به اين معنا كه صلح به معناي فقدان جنگ، حداقلي است كه مي توان درنظرگرفت اما اگر صلح به تعبيري كه در فلسفه اخلاق مطرح است در نظر گرفته شود دراين صورت صلح با سعادت و با مفاهيم و ابعاد ديگري از زندگي بشري درنظر گرفته مي شود.
استاندارفارس تصريح كرد: صلح چيزي است فراتر و بنيادي ترازصرف عدم وجود نزاع و برخورد درسطوح مختلف، به همين دليل در روزگار ما كه جهاني شدن به عنوان يك پديده ناگزير پيرامون ما را اعاده كرده است كوشندگان راه صلح و دوستي در ميان دولتها، ملتها و سازمانهاي مردمي و غير دولتي بايد با ابتكارات خلاق ديپلماتيك و گفتگوي فرهنگها و استمرار فعاليتهاي صلح طلبانه، درساختن جهاني عاري از جنگ و خشونت و مملو از صلح و امنيت و دوستي بكوشند.
در ادامه همايش بين المللي صلح و دوستي دكتر نوربالا رئيس جمعيت هلال احمر به عنوان دبيراين همايش گزارشي  در خصوص فعاليتهاي كميته ها و فدراسيون بين المللي صلح، صليب سرخ و همچنين جمعيت هلال احمرارائه كرد.

کد خبر 24666

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha