به گزارش خبرنگار مهر، علی لاریجانی بعدازظهر امروز در پنجمین کنفرانس بینالمللی «غزه نماد مقاومت» با اشاره به اینکه حوادثی که پیرامون مظلومیت مردم فلسطین جاری بوده و هست، از جهات بسیاری غمانگیز و از جهاتی حماسی و غرورآفرین است، گفت: این حوادث از آن جهات غمانگیز است که چند دهه این مردم مظلوم تحت فشار بودهاند به خصوص این روزها که در غزه شرایط بسیار سخت حاکم است، گذرگاهها بسته و مشکلات معیشتی سختی بر مردم اعمال میشود.
وی افزود: این حوادث از آن جهات غرورآفرین است که ملت نستوه فلسطین هیچگاه در برابر فشارها تسلیم نشده و مقاومت آنها افزونتر شده است، ملت فلسطین سرمشق جوانان امروز دنیا هستند که سختی را تحمل کرده و شهادت را میپذیرند؛ اما برای آرمان فلسطین، روحیه سرسختی دارند.
رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: این امر حکایت از روشنبینی و روشن ضمیری ملت فلسطین دارد.
وی با بیان اینکه امروز در غزه و فلسطین فشارها افزوده شده، گفت: شاید تصور میکنند از آشفتگی که در سرزمینهای اسلامی به وجود آوردهاند، باید بیشترین بهره را ببرند تا زمینه تسلط بیشتر بر این سرزمینها را فراهم کنند، از جهات مختلف به مردم فلسطین و مقدسات مسلمانان توهین میکنند و تلاش میکنند آنچه تحت توافقات صلح برای ملت ایران باقی گذاشتند از دست آنها رها کنند.
لاریجانی گفت: یک رفتار هماهنگ را برای فشار آوردن به روحیه مسلمانان در غرب میبینیم. از جمله اقدام سخیفی که در برخی کشورهای غربی نسبت به ساحت پیامبر(ص) انجام شد.
وی ادامه داد: باید توجه کرد به اشکال مختلف تلاش میکنند فشارها را بر ملتهای اسلامی افزایش دهند اما غفلت میکنند، زیرا در پس این فشارها همیشه نصرتی برای مسلمانان وجود دارد، این پیامی است که خداوند به مردم داده که اگر صبر کنید، نصرت با شماست.
رئیس قوه مقننه افزود: غرب توجه نمیکند که وقتی با احساسات یک ملت بازی کرد، آنها را بیشتر به سمت مقاومت سوق میدهد، در آنالیز شرایط منطقه هم به این مساله توجه نمیکنند، حتی در مساله افزایش تروریسم در منطقه نیز به این امر بیتوجه بودهاند.
لاریجانی با اشاره به اینکه دلیل افزایش تروریسم در منطقه، نوع رفتار غربیهاست، گفت: وقتی غرب جوانان یک کشور را تحقیر میکند، آن کشور را اشغال میکند، باید بداند راهی برای مبارزه باقی نگذاشته است جز مقابله به مثل؛ شرایط را برای یک ملت آنقدر سخت میگیرند که ملت و جوانان آن کشور دست به سلاح برده و علیه آنها اقدام میکنند.
وی افزود: وقتی چنین اقداماتی را بسط میدهید، تصور داشته باشید که اقدامات مقابله به مثل را افزایش میدهید.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: از سال 2001 که آمریکا به افغانستان حمله کرد، به بهانه مبارزه با تروریسم و مواد مخدر، تا به امروز که بیش از یک دهه از این اقدامات گذشته، به لبنان، غزه و عراق حمله کرده و شرایط نامناسب و بحرانی را برای این کشورها از جمله سوریه فراهم کردند، وقتی این سیاست را دنبال کردید، باید از آن به نتیجه می رسیدید، اما آیا روند اقدامات تروریستی در منطقه کاهش یافت یا افزایش پیدا کرد؟!
لاریجانی ادامه داد: شما 104 هزار نیرو وارد عراق کردید. دهها هزار نیرو به افغانستان فرستادید که این اقدام به روحیه استکباری و اشغالگری شما برمیگردد، درک نکردید وقتی یک کشوری را اشغال میکنید، همه افراد آن جامعه را به مقابله دعوت کرده اید.
وی گفت: وقتی به پیشوای یک ملت توهین میکنید، همه آن ملت را علیه خود بسیج کردهاید.
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کج اندیشی در غرب را نتیجه عدم اطلاع آنها از شرایط منطقه میدانیم که این امر در سایر شئون نیز وجود دارد، گفت: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، نوع مواجهه غرب با ایران نشاندهنده این کج اندیشی است.
وی افزود: ملت ایران یک حکومت دیکتاتور را سرنگون کرد اما غرب با وجود اینکه خود را مدعی مبارزه با دیکتاتوری و تروریسم میداند، شروع به دسیسه سازی علیه ملت ایران کرد و باعث شد ملت ایران در برابر آنها سرسختتر شده و از آرمان خود دقیقتر دفاع کند.
لاریجانی ادامه داد: بعد از این دسیسه در نهایت مساله هستهای را مطرح کردند اما باز هم نتیجه نگرفتند. درست است که برای ملت ایران زحمت ایجاد کردند اما موفق نشدند ملت را از مسیر خود منصرف کنند.
وی گفت: ناکامیهای پی در پی برای غرب و به خصوص آمریکا باید این سئوال را ایجاد کند که آیا روشهایش نتیجهبخش بوده یا نه؟ مستشارانی که به آمریکاییها اطلاعات میدهند، یهودی هستند از این رو به ضرر خواسته های خود اطلاعات می دهند که اطلاعاتشان غلط است.
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه با مقاومت ملتها، نوعی بیداری را مشاهده میکنیم، گفت: این بیداری، مرز کشورها را درنوردیده و جوانان تحصیلکرده از آرمان اسلامی دفاع می کنند.
لاریجانی خاطر نشان کرد: بدون شک در آینده ملت فلسطین سرافرازتر از گذشته زندگی خواهد کرد چون حجم بیداری اسلامی زیاد شده و نباید در این باره مواضع برخی دولتها را ملاک قرار داد.
نظر شما