۹ آبان ۱۳۸۴، ۱۳:۲۰

در گفت و گو با مهر

مدير نشر نگيما : حوزه نشر بيشترين لطمه را از ناحيه توزيع مي بيند

مدير نشر نگيما : حوزه نشر بيشترين لطمه را از ناحيه توزيع مي بيند

علي باقري چرخي - مدير نشر نگيما كه خود را كانديداي عضويت در هيات مديره دهم اتحاديه ناشران و كتابفروشان تهران كرده است ، ، گفت : بيشترين آسيبي كه ناشران كشور مي بينند و ريشه اكثر گرفتاري هاي اين حوزه محسوب مي شود ، از مشكل توزيع ( پخش ) سرچشمه مي گيرد .

وي در گفت و گو با خبرنگار كتاب مهر، افزود : اميدواريم كه درمجمع عمومي دهم اتحاديه ناشران و كتابفروشان مديراني انتخاب شوند كه بتوانند ، و همه سعي شان بر اين باشد كه اتحاديه ناشران را ركود كنوني كه به آن دچار شده است خارج كنند .

وي درباره نقش هيات مديره دهم در آينده صنف ، گفت : اتحاديه ناشران و كتابفروشان بايد در جهت رونق بخشيدن به صنف نشر فعاليت كنند و يكي از مهمترين اين مسائل مي تواند توزيع كتاب و رونق كتابخواني است .

علي باقري در ادامه افزود : مهمترين مساله اي كه اتحاديه ناشران بايد در دوره بعد به آن توجه كند مساله و بحران پخش كتاب در ايران است . اتحاديه ناشران و كتابفروشان بايد در دوره بعد به عنوان يك برنامه كاري جدي برنامه اي براي اين بحران تدوين كند و به عنوان يك راهكار اساسي در اين حوزه ، برنامه جامعي براي پخش و توزيع سراسري كتاب پي ريزي كند .

كانديداي عضويت در هيات مديره دهم اتحاديه ناشران و كتابفروشان در ادامه به مهر افزود : من برنامه اي براي ايجاد تعاوني سراسري پخش كتاب طرح ريزي كرده ام كه اگر به مرحله تاييد صلاحيت رسيدم با ديگر همكاران در ميان خواهم گذاشت و درغير اين صورت آن را به همكاران هيات مديره ارائه خواهم كرد .

وي يكي ديگر از راه هاي مقابله با بحران توزيع كتاب را برگزاري نمايشگاه هاي ادواري كتاب به مديريت اتحاديه ناشران و كتابفروشان دانست و افزود : اتحاديه ناشران و كتابفروشان بايد براي راه اندازي نمايشگاه هاي فصلي به صورت انفرادي و به طور مستقل اقدام كند و اين كار را خارج از چارچوب هاي وزارت ارشاد ، خود بر عهده بگيريد .

باقري در ادامه افزود : اتحاديه ناشران در شرايط كنوني از نگاه بيروني در يك سكوت و سكوني به سر مي برد و با اين وضعيت و تا زمان برگزاري انتخاب و تغييرات اساسي در هيات مديره نمي توانيم انتظارات زيادي از صنف داشته باشيم .

وي در پايان اين گفت و گو با مهر گفت : يكي از راه هاي وارد كردن كتاب درسبدخانوار ايراني را ايجاد غرفه هاي اتحاديه ناشران و كتابفروشان تهران در ميادين ميوه و تره بار است كه از اين طريق مردم هر روز با كتاب بيشتر برخورد مي كنند و از اين طريق به خريدن كتاب تشويق مي شوند .

کد خبر 247403

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha