به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری خراسان رضوی دکتر حسین شجاعی بیان کرد: توانمندیهای کشوردر حوزه گردشگری سلامت در مشهد چه در بخش خصوصی و دولتی با وجود جاذبه های گردشگری سلامت در این استان و برخورداری از ۵۱ درصد واحدهای اقامتی کشور تاکنون مغفول مانده است.
وی افزود: در گردشگری سلامت هنوز تمایل به دولتی کردن موضوع است در صورتی که دولت باید به جای تصدی گری به دنبال سیاست گذاری باشد. وی تاکید کرد: رهبر معظم انقلاب نیز در فرمایشات خود همواره بر اصل ۴۴تاکید دارند و یکی از راه های تحقق این امر در کشور حوزه گردشگری سلامت است .
وی ادامه داد: با توسعه گردشگری و استفاده از پتانسیل گردشگری سلامت می توان از این ظرفیت به عنوان صنعتی ملی و ارز آور و پاک واشتغال زا بهره برداری کرد.
وی تاکید کرد: با شناخت مطالبات این گردشگران و ارائه خدمات سلامت را بر طبق خواسته های آنها می توان گردشگری سلامت را در مشهد توسعه داد .
شجاعی افزود: مخاطب شناسی حوزه گردشگری سلامت باید طبق طراحی نظام بهداشت و به شیوه ای باشد که برای مخاطبان جذاب باشد با توجه به اینکه گردشگری سلامت یک کار چند وجهی است، نیاز کار چند سازمانی که می توان با همکاری تمامی نهادهای مرتبط می توان بازار مناسبی به این امر رونق پیدا کند و همه باید دست به دست هم بدهند.
وی به ظرفیت دفاتر خدمات مسافرتی اشاره کرد وخاطر نشان کرد: دفاتر مجموعه ای گسترده ای برای جذب گردشگران خارجی و معرفی پتانسیل های کشور در حوزه توریسم درمانی می باشد و با تبلیغات و بازاریابی و شناخت نیاز گردشگران و ارائه خدمات متناسب با آن این امر رونق می یابد.
نظر شما