حجت الاسلام مهدوي مهر رئيس نمايندگي مركز جهاني علوم اسلامي در خراسان رضوي با اعلام اين مطلب به خبرنگار دين وانديشه "مهر" در مشهد گفت : فطريه در حكم بيمه اموال و جسم انسان است و همانند زكات باعث رشد و نمو معنويت در جامعه مي شود .
وي اظهار داشت: مؤمنين هرسال در روز عيد فطر با پرداخت زكات فطريه باعث ايجاد روحيه معنوي، زهد و عدم وابستگي به دنيا مي شوند .
وي در مورد آثار اجتماعي فطريه گفت: توجه به محرومين و اقشار كم درآمد و نيز ايجاد الفت ومحبت بين اغنيا، فقرا و اقشارآسيب پذير خواهد شد ، چنانچه افراد جامعه خود را موظف به پرداخت زكات نمايند بسياري از مسائل و مشكلات عمومي جامعه بخوبي حل شده و فقر نيز از جامعه محو خواهد شد.
حجت الاسلام مهدوي مهر افزود: مي توان فطريه را به مستحقهاي مقيم ديگر شهرها نيز داد ولي اگر در شهر محل اقامت خود پرداخت كنند تا در همان مكان صرف وخرج شود، بهتر است .
رئيس نمايندگي مركز جهاني علوم اسلامي يادآور شد: پرداخت فطريه بايد بگونه اي باشد كه بدست مستحقين واقعي برسد و چنانچه شناختي از اين افراد نداريم مي بايست اين وظيفه را به ارگانهاي ذيربط محول شود .
وي گفت: بعد از پيروزي انقلاب اسلامي نهادهاي متولي امر در اين مورد بيشتر شده اند و مي توان فطريه را به دفاتر نمايندگي مقام معظم رهبري و دفاتر ائمه جمعه و نيز كميته امداد پرداخت كرد.
مهدوي مهر در پايان خاطر نشان ساخت : براي اينكه فرهنگ پرداخت فطريه بدرستي در جامعه اشاعه پيدا كند بايد در جهت قبول اين فرهنگ عمومي تبليغات رسانه اي و ديني بيش از حد موجود و فعلي باشد زيرا غفلت بخشي از اقشار جامعه از اين موضوع باعث مي شود تا متقابلا بخشي از نيازمندان جامعه از دريافت فطريه محروم بمانند .
نظر شما