اين ناشر در گفت و گو با خبرنگار كتاب مهر ، با بيان اين مطلب افزود : دراين شهرستان حدود چهل هزار دانشجو و چهارصد هزار دانش آموز تحصيل مي كنند و به تبع اين آمار، حداقل جمعيتي كه شغل آنها علم آموزي و مطالعه است در اين شهرستان فراوان است از سوي ديگر تعداد فرهيختگان و و انديشمندان در اين شهر كم نيست ؛ اما با اين همه شهرستان كرج تاكنون ناشر توانمندي نداشته است كه حداقل در استان تهران شناخته شده باشد .
وي يكي از دلايل كم رونق بودن صنعت نشر در كرج را تازه كار بودن انتشارات كرج و قدمت زياد و حجم بالاي فعاليت انتشارات در شهر تهران عنوان كرد و گفت : مولفان كه بسياري از آنها اساتيد دانشگاه هستند براي نشر آثارشان ، مراكز نشردانشگاههاي مختلف و معتبر شهر تهران را به ناشران تازه كاركرجي ترجيح مي دهند .
حسن سر افراز تصريح كرد ؛ يكي ديگر از دلايل كم رونقي كار ناشران كرج عدم تشكيل اتحاديه نشر در اين شهرستان است و به اين دليل ناشران كرجي به منظور حل مشكلاتشان ناچارند در اتحاديه نشر تهران عضو شوند .
اين ناشرخاطرنشان كرد : دركرج فيپا، ليتو گرافي و اتحاديه نشر وجود ندارد ، صحافي خوب هم در اين شهرستان نيست از ميان تعداد محدودي چاپخانه هم فقط كار يك چاپخانه از سايرين بهتر است .
وي ضمن ابراز نگراني از تعلق ماليات به عرصه انتشار كتاب از سوي وزارت دارايي گفت : در حالي كه كار صنعت نشر خدمت به بخش فرهنگ جامعه است ماليات گرفتن از بخش فرهنگ جاي سئوال دارد .
سرافراز يادآور شد : همكاري وزارت بازرگاني در مورد سهميه كاغذ در شهرستان كرج خوب است ؛ ولي جا دارد كه اين همكاريها گسترده تر شود .
سرافراز در پايان گفت و گو با مهر ، يكي از راه هاي رونق بخش انتشارات در شهرستان كرج را اطلاع رساني دقيق از سوي وسايل ارتباط جمعي در زمينه معرفي انتشارات و تازه هاي كتاب در سطح شهرستان كرج دانست و اظهار اميدواري كرد در آينده نزديك با همكاري رسانه هاي گروهي و مسئولان تحولي چشمگير در اين بخش صورت گيرد .
به گزارش مهر ، كرج 66 ناشر دارد كه از اين تعداد حدود 25 ناشر غير فعالند .
نظر شما