۱۹ بهمن ۱۳۹۳، ۱۷:۱۹

اعتمادی فر:

بسته‌های خدماتی برای درمان بیماران صرع در نظام سلامت تعریف شود

بسته‌های خدماتی برای درمان بیماران صرع در نظام سلامت تعریف شود

اصفهان - مدیرعامل انجمن خیریه صرع اصفهان گفت: لازم است در نظام تحول سلامت بسته‌های خدماتی برای درمان بیماران صرع تعریف شود.

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود اعتمادی فر بعدازظهر امروز به مناسبت روز جهانی صرع در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با اجرای طرح تحول سلامت در بیمارستان های دولتی اصفهان، بخش اعظمی از بودجه درمانی تمام بیماران اعم از بیماران صرع و غیره توسط دولت پرداخت می شود.

وی بیان داشت: نمی توان در طرح تحول سلامت انتظار داشت که تمام داروهای بیماران صرع تحت پوشش قرار گیرد بلکه می توان بسته های خدمتی برای این بیماران در طرح تحول سلامت تعریف می کرد.

مدیر عامل انجمن خیریه صرع اصفهان خاطرنشان کرد: مثلا باید برای عده‌ای از بیماران صرعی که به خاطر شدت بیماری و نوع صرع باید تحت عمل جراحی قرار بگیرند و مجبور به پرداخت هزینه های گزاف می شوند در این بسته خدمتی بخش قابل توجهی از هزینه ها یا تمام آن به شکل رایگان صورت بگیرد.

وی با بیان اینکه ۱۰۰ نوع صرع بالینی داریم، اعلام کرد: صرع های عمومی و موضعی دو نوع صرع متفاوت است که در صرع های عمومی دست و پای بیمار شروع به لرزیدن می کند که حدود ۶۰ درصد را شامل می شود اما صرع موضعی شدید نیست و به طور مثال بیمار ناگهان برای لحظاتی مات می شود.

اعتمادی فر با اظهار اینکه در سال های اخیر با تولید داروهای جدید برای درمان بیماران صرع ، ۷۵ درصد صرع ها قابل کنترل است ، اعلام کرد: ۹۰ درصد بیماران با مصرف دو یا سه دارو کنترل می‌شوند.

وی اعلام کرد: ده درصد صرع ها شدید است و تنها با عمل جراحی کنترل می شود.

مدیر عامل انجمن خیریه صرع اصفهان با اعلام اینکه مبتلایان به صرع  یک درصد از جامعه را تشکیل می دهند، گفت: بر این اساس جمعیت بیماران صرع در اصفهان بین ۵۰ تا ۶۰ هزار نفر است اما با توجه به اینکه اکثر خانواده ها از مراجعه به پزشک ز بیان بیماری خود خودداری می کنند بنابراین آمار دقیقی از این بیماران در دست نداریم.

کودکان و سالمندان بیشترین افراد درمعرض خطر ابتلا به صرع

وی با اظهار اینکه کودکان و سالمندان بیشترین افراد در معرض خطر ابتلا به صرع هستند، ادامه داد: با توجه به اینکه این افراد بیشتر در معرض آسیب های مغزی قرار دارند بنابراین خطر صرع برای این گروه بالاتر است.

اعتمادی فر گفت: صرع بیشتر در سنین بین ۵ تا ۲۵ مشاهده می شود.

کد خبر 2491514

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha