۱۹ بهمن ۱۳۹۳، ۱۹:۳۲

مقیمی:

کاهش قیمت نفت فرصتی برای کاهش اتکای منابع ملی به اقتصاد نفتی است

کاهش قیمت نفت فرصتی برای کاهش اتکای منابع ملی به اقتصاد نفتی است

بجنورد- معاون سیاسی وزیر كشور گفت: كاهش قیمت جهانی نفت و به تبع آن كاهش منابع مالی دولت فرصتی است تا برنامه ها و آرزوهای كشور برای خوداتكایی بدون پشتوانه نفتی محقق شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین مقیمی بعد از ظهر یكشنبه در جلسه شورای اداری خراسان شمالی اظهار كرد: با توجه به شرایط سخت كشور و برای رهایی از این شرایط، دولت یازدهم در تلاش است تا با انجام اقدمات موثر وابستگی درآمدهای كشور در حوزه های مختلف را به بودجه نفت كاهش دهد.

وی اضافه كرد: کاهش قیمت نفت و منابع مالی دولت می تواند فرصت مناسبی برای کشور ایجاد کند که برنامه ها و آرزوهای چندین ساله کشور برای دستیابی به خوداتکایی بدون پشتوانه نفتی محقق شود.

مقیمی با بیان این كه بر این اساس دولت یازدهم بودجه سال ۹۴ کشور را با رویکرد کاهش اتکا به نفت ارائه کرده است، اضافه كرد: برای دستیابی به خوداتكایی و كاهش وابستگی به نفت دولت به کمک مجلس شورای اسلامی و مردم نیاز دارد.

وی با اشاره به این كه اگر به درستی مدیریت شود می توانیم با برنامه ریزی مدون وابستگی کشور به نفت را کاهش دهیم، افزود: كاهش وابستگی كشور به نفت از جمله توصیه های مؤكد مقام معظم رهبری به شمار می رود و دولت نیز در همین راستا حركت می كند.

مقیمی گفت: با گذشت یك سال و نیم از فعالیت دولت یازدهم، این دولت در تلاش است تا تورم را مهار كند كه خوشبختانه تاكنون نیز موفقیت هایی داشته و تورم از ۴۳ درصد به ۱۶ درصد كاهش یافته است.

این مقام مسئول بحث خروج از ركورد را مسئله مورد توجه دولت پس از تورم عنوان كرد و افزود: دولت و مجلس شورای اسلامی به این مسئله نیز به صورت ویژه توجه داشته و پیگیری می كنند.

مقیمی یكی از فعالیت های جدی دولت یازدهم را گسترش فعالیت حوزه نفت با كشورهای همسایه دانست و گفت: استفاده بهینه از آب نیز از اقدامات مورد توجه دولت است كه با تخصیص ۲.۵ میلیارد دلار در این زمینه در تلاش است تا از لحاظ تولیدات كشاورزی، موفقیت ها و نتایج خوبی حاصل شود.

وی با اشاره به اینكه دولت تمام تلاش خود را در راستای تحقق اهداف سند چشم انداز به كار می گیرد، اظهار داشت: باید تلاش شود تا رشد اقتصادی كشور به هشت درصد برسد در حالی كه متاسفانه بنا بر دلایلی طی سنوات گذشته رشد منفی در این خصوص تجربه شده است.

مقیمی اضافه كرد: باید با توجه به شرایط سخت كشور این عقب ماندگی را جبران كنیم تا به رشد اقتصادی هشت درصد برسیم.

به گفته وی اجرای این برنامه سبب می شود تا نرخ تورم و بیكاری به میزان چشمگیری كاهش یافته و اختلافات طبقاتی نیز در جامعه رفع شود.

معاون سیاسی وزارت كشور همچنین با اشاره به انتخابات مجلس شورای اسلامی آتی گفت: باید نشاط سیاسی در كشور ایجاد شود تا افراد مستعد نیز برای انتخابات نامزد شوند.

وی افزود: وزارت كشور از همه گروه ها و احزاب سیاسی كه در چارچوب قانون و ضوابط جمهوری اسلامی ایران فعالیت می كنند پشتیبانی خواهد كرد.

کد خبر 2491623

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha