به گزارش خبرنگار مهر، سیدابوالفضل رضوی بعد از ظهر شنبه در جلسه طرح مشارکت مردم در راهاندازی واحدهای تولیدی مستقر در روستا در کرمانشاه، که در دفتر پژوهش استانداری کرمانشاه برگزار شد گفت: ۹۶ هزار و ۵۴۹ روستا در کشور وجود دارد که ۶۱ هزار از آنها دارای سکنه و ۳۴ هزار آن نیز خالی از سکنه است.
وی افزود: ۳۸ هزار روستا کشور از جمعیت بالای ۲۰ خانوار برخوردار بوده و ۲۱ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از جمعیت کشور را روستاییان تشکیل میدهند.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم معاون اول رئیس جمهور از تولید ۹۰ درصد محصولات کشاورزی کشور در روستاها خبرداد و آن را یکی از مولفههای مهم تحقق اقتصاد مقاومتی دانست.
رضوی، با اشاره به پیشرفتهای صورت گرفته در روستاها از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون گفت: هماکنون روستاییان از نعمتهای مختلف آب، برق، گاز و تلفن برخوردار هستند.
اجرای طرح هادی در ۱۳۵۰۰ روستای کشور
وی از گازرسانی به ۱۶ هزار و ۵۰۰ روستا در کشورخبرداد و گفت: ۳۲ هزار روستا نیز از نعمت آب آشامیدنی برخوردارند و طرح هادی نیز در سطح ۱۳ هزار و ۵۰۰ روستای کشور اجرا شده است.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم معاون اول رئیس جمهور از برقرسانی به ۹۹ و نیم درصد درصد از روستاهای کشور خبرداد و گفت: هماکنون ۵۳ هزار روستا نیز دارای تلفن خانگی هستند.
رضوی با اشاره به فعالیت ۵۶ هزار آموزشگاه در نقاط مختلف روستایی گفت: از پنج میلیون و ۳۰۰ هزار واحد روستایی، دو میلیون و ۷۰۰ هزار واحد بازسازی و مقاومسازی شدهاند.
هماکنون شرایط زیرساختی و اقتصادی روستاها در ایران به خیز توسعه رسیده است
وی یادآور شد: در نخستین سرشماری نفوس و مسکن که در سال ۱۳۳۵ انجام شد از جمعیت ۱۹ میلیون نفری کشور ۳۱ درصد در روستاها زندگی میکردند و بقیه در شهرها ساکن بودند و هماکنون نسبت جمعیت در روستاها افزایش پیدا کرده است.
وی توزیع ناعادلانه درآمد در مناطق روستایی را از مشکلات روستائیان برشمرد و گفت: مهمترین رویکرد توسعه روستایی رویکرد توسعهمحور است و هماکنون شرایط زیرساختی و اقتصادی روستاها در ایران به مرحله خیز توسعه رسیده است.
نظر شما