به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا رزم حسینی عصر شنبه در اولین جلسه شورای علمی نخبگان در کرمان اظهار داشت: دوران خوبی را در شناسایی نخبگان و راهبری آنان در گذشته نداشتیم و دچار یک عقب افتادگی در این زمینه شده ایم و هنوز نتوانسته ایم آمار دقیقی از نخبگان کرمانی داشته باشیم.
وی ادامه داد: بنیاد نخبگان تبدیل به بنیاد خفتگان شده است که دلیل این امر مشخص نیست و حال تصمیم گرفته شده است که این بنیاد را احیا و زنده کنند که با توجه به عقب افتادگی که وجود دارد خوشبختانه انگیزه ها در ایجاد این بنیاد بسیار بالا است و سرمایه استانی نیز در استان در همه رده ای وجود دارد و باید طبق شرح وظایف جلو رویم و در این راستا اگر ایده ای جدید نیز پیدا کردیم بسیار بهتر است.
رزم حسینی با بیان اینکه بلاتردید از جنبه حمایتی پشتیبان شما خواهیم بود افزود: طبق شرح وظایف در این بنیاد جلو می رویم و باید از دل این شورای علمی یک ایده جدید درآورد که در حوزه های مختلف اجتماع تاثیر خود را بگذارد.
وی از حمایت از نخبگان کارآفرین خبر داد و گفت: این افراد که خلق ثروت می کنند و اقتصاد پایداری را به وجود می آورند با ارزشی هستند که باید آن ها پاس داشت و نخبه تنها در علم و دانش نباید باشد بلکه نخبه هایی را در عرصه های دیگر نیز می توان شناسایی کرد که تنها شاخص هایی در هوش نداشته باشند.
نماینده عالی دولت در استان کرمان تصریح کرد: کرمان این آمادگی و اعتقاد را دارد تا نخبگان را حمایت کند و تمام این امر بستگی به مقدار طرح های کاربردی عملیاتی دارد که روی میز ما می گذارید.
نخبگان کرمانی خارج از کشور بار دیگر جذب استان شوند
استاندار کرمان گفت: به هر نحوی کاستی هایی بوده است که باعث شده نخبگانی از کشور خارج شوند و این بنیاد باید راهی را پیدا کند که با این نخبگان ارتباط برقرار کرده و نخبگان خارج از کشور را دوباره جذب استان کند.
وی همچنین اظهار داشت: جای ناامیدی نیست چرا که ثروت ها و سرمایه های مادی و انسانی و معنوی زیادی داریم اما تنها باید بدانیم که چگونه باید با هم کار کنیم و این فقر مدیریتی را در استان کرمان از بین ببریم .
رزم حسینی در ادامه با بیان اینکه متاسفانه در دستگاه های دولتی سلسله مراتب به گونه ای نبوده که نیروهای مدیر را برای آینده استان تربیت کنند، عنوان کرد: نخبگان در حوزه های مختلف در جامعه وجود دارند و از اکنون باید مدیران آینده را تربیت کرد و ساخت .
وی تعداد دستگاه های اجرایی را در استان کرمان را ۲۰۰ دستگاه دانست و افزود: متاسفانه در حوزه مدیریت این دستگاه ها بسیار فقیر هستیم و اما نخبگانی داریم که می توانیم با ایجاد فضا برای کار و آموزش این افراد آن ها را در آینده در حوزه ها و مسئولیت های مختلف بگماریم بنابراین باید ابتدا بتوانیم در استان ظرفیت ها را شناسایی کرده و پرورش و رشد دهیم و مسئولیت ها را به آن بسپاریم .
وی مجموعه ICT را یک ظرفیت بزرگ برای کارهای علمی و پژوهشی و حضور نخبگان در آن دانست و گفت: باید مسئولیت های اجتماعی آموزش داده شوند و در این میان نیز نقش دانشگاه باید پررنگ تر از همیشه باشد.
نظر شما