به گزارش خبرنگار مهر، امیر علی عموزاده صبح یکشنبه در آئین رونمایی از سند چشم انداز سه ساله سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری سمنان در محل این سازمان با اشاره به اهمیت تدوین سند چشم انداز برای سازمان ها اظهار داشت: این سند با حضور یک تیم مجرب تدوین شده و حاوی برنامه های راهبردی حوزه فرهنگ ورزشی و اجتماعی سازمان است.
وی با بیان اینکه سند چشم انداز سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری سمنان، برنامه راهبردی به عنوان یک نقشه راه، آینده درخشانی را در راستای رشد فرهنگ و ورزش و اجتماع شهر سمنان رقم می زند گفت: برنامه های اجرایی و عملیاتی این سازمان نیز متناسب با این سند به زودی تدوین و اجرایی می شود.
مدیر عامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری سمنان این سازمان را از سازمان های پیشروی داری یک برنامه استراتژیک دانست و افزود: این سند جایگاه مرکز استان را در مقوله های فرهنگی ورزشی برای سه سال آینده ترسیم می کند.
دبیر کمیته برنامه ریزی راهبردی سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری سمنان هم گفت: نزدیک به ۸۰۰ ساعت کار مطالعاتی و هم اندیشی در راستای تدوین این برنامه صورت گرفت.
علی اکبر بنی اسدی افزود: این سند راهبردی حاوی چشم انداز، ماموریت، ارزش های محوری و اهداف کلان و شاخص های اندازه گیری و راهبردهای اساسی است که به تصویب هیئت مدیره سازمان رسیده است.
مدیر کل بنیاد نخبگان استان و مدیر پروژه تدوین سند چشم انداز فرهنگی شهرداری سمنان نیز با اشاره به ضرورت تدوین سند چشم انداز افزود: زمانی برنامه استراتژیک و دراز مدت در برنامه های نظامی مرسوم بود اما کم کم تدوین برنامه در حوزه های تجاری و اقتصادی نیز مرسوم شد.
فیض با اظهار اینکه امروز تدوین سند چشم انداز در سازمان های دولتی و غیرانتفاعی نیز مرسوم شده است افزود: البته در کشور ما در سطح ملی برنامه هایی نظیر سند علمی کشور و سند چشم انداز ۲۰ ساله تدوین شده اما به جز در چند کلانشهر معمولا در شهرهای کوچکتر و استان سمنان کمتر شاهد تدوین سند چشم انداز بودیم.
وی با بیان اینکه امروزه تدوین سند چشم انداز به سرعت در شهرداری های بزرگ مرسوم شده، خاطرنشان کرد: طی سال های اخیر بحث برندینگ و برند شهری در برخی شهرهای کشورمان نیز جدی شده و از این رو شاهد رشد و توسعه در شهرهایی نظیر یزد و اردبیل و ... بوده ایم اما متاسفانه تاکنون در شهرداریهای استان سمنان کمتر به این مهم توجه شده است.
رئیس بنیاد نخبگان استان سمنان، با اشاره به برنامه معرفی هزار شرکت موفق برتر دنیا افزود: بیش از ۸۵ درصد این شرکت های موفق دارای برنامه بلندمدت و سند چشم انداز هستند.
فیض با بیان اینکه پیشرفت و توسعه بدون سند چشم انداز و برنامه مدون اتفاق نمی افتد، تصریح کرد: شهرداری نیاز به برنامه و سند چشم انداز حداقل ۱۵ ساله هستند، چرا که چنانچه یک شهر از برنامه استراتژیک برخوردار نباشد، مسئولان و مدیران شهری سلیقه ای برخورد کرده و برنامه ها در راستا و در راستای یک افق از پیش طراحی شده اجرایی و عملیاتی نمی شوند لذا در اینگونه شهرها کمتر با توسعه مواجه ایم.
وی در خاتمه با اشاره به تدوین سند سه ساله حوزه های فرهنگی شهرداری در سمنان افزود: این سند چشم انداز، تمرینی برای اجرا و طراحی سند چشم انداز و برنامه ای دراز مدت برای شهر تاریخی سمنان است که امیدواریم طبق برنامه عملیاتی و محقق شود.
نظر شما