به گزارش خبرنگار مهر، علی فعله گری پیش از ظهر چهار شنبه در جلسه ستاد استقبال از مهمانان نوروزی که در فرمانداری قصرشیرین برگزار شد، اظهار داشت: استان کرمانشاه از ظرفیت ها و قابلیت های بسیاری در زمینه گردشگری برخوردار است که باید به بهترین شکل از این ظرفیت ها استفاده شود.
وی با اشاره به احیای کمیته ثبت سازمان میراث فرهنگی پس از روی کار آمدن دولت یازدهم، افزود: کرمانشاه با ۲۰۰ پرونده ثبتی در این کمیته رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است.
فعله گری در ادامه برآورد گردشگری سال ۹۳ در کرمانشاه را ۱۱ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: این استان به لحاظ کسب درآمد گردشگری رتبه چهارم کشور را در اختیار دارد.
مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: آثار تاریخی طاق بستان و معبد آناهیتا بیشترین درآمد حاصل از گردشگری را به خود اختصاص داده اند.
وی با اشاره به اتخاذ سیاست هایی از سوی دولت برای توسعه صنعت گردشگری استان ها، تصریح کرد: با اتخاذ این سیاست ۹۰ درصد درآمدهای حاصل از گردشگری به خود استان ها بازگردانده می شود.
فعله گری در ادامه با اشاره به وجود چهار هزار اثر تاریخی در استان کرمانشاه، یادآور شد: از این تعداد دو هزار و ۲۶۳ اثر به ثبت ملی رسیده است.
وی همچنین به آثار تاریخی شهرستان قصرشیرین اشاره کرد و گفت: این آثار از جمله عمارت چهار قاپو و کاخ خسرو قابلیت ثبت جهانی شدن را دارند.
مدیر کل میراث فرهنگی استان کرمانشاه در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به اهمیت بالای گردشگری در توسعه و رونق اقتصادی کشورها، خاطر نشان کرد: در حال حاضر بالغ بر ۲۰۰ نوع گردشگری در دنیا تعریف شده که بیشترین گردشگران مربوط به بخش های فرهنگی و تاریخی هستند.
فعله گری در پایان ابراز امیدواری کرد که شاهد حضور بیشتر گردشگران و مسافران نوروزی در استان کرمانشاه باشیم.
نظر شما