پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۴ اسفند ۱۳۹۳، ۸:۴۷

با حضور داورزنی/

رییس جدید هیات والیبال سیستان و بلوچستان انتخاب شد

رییس جدید هیات والیبال سیستان و بلوچستان انتخاب شد

زاهدان- حسین زهی از سوی مجمع انتخاباتی، به عنوان رییس جدید هیات والیبال سیستان و بلوچستان انتخاب شد.

به گزارش خبرنگار مهر، رییس فدراسیون والیبال کشور شامگاه یکشنبه در این مجمع انتخاباتی اظهار داشت: برنامه ریزی باید سرلوحه کار روسای هیات والیبال باشد، چرا که طی سال های اخیر فدراسیون با پیش برد برنامه ریزی های جامع محور توفیقات زیادی را کسب کرد.

محمد داورزنی افزود: کسب این مقام ها به هیچ عنوان اتفاقی نیست و به خوبی برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و به ویژه بلند مدت فدراسیون والیبال را نشان می دهد که با شناسایی استعدادها به بهترین شکل آنان را رشد داد و با کمک همین استعداد اکنون به این افتخارات رسیدیم.

وی بیان کرد: روسای هیات والیبال باید اصول کاری خود را در راستای شناسایی استعداد و پرورش آنان قرار دهند چرا که طی چندین سال پیش با استعداد یابی بسیار مناسب اکنون فرزندان ایران در قامت تیم ملی یکی پس از دیگری سکوهای آسیایی و ملی را کسب می کنند.

رییس فدراسیون والیبال کشور افزود: اکنون والیبال ایران جایگاه بسیار بالایی در سطح جهان دارد و هم اکنون می توان به جرات اذعان کرد که پیشرفت قابل توجه والیبال ایران حتی در فدراسیون بین المللی و بین سایر کشورهای جهان به نوعی الگو و مدل محسوب می شود.

وی گفت: طی سه سال اخیر تعداد علاقمندان و هواداران والیبال ایران ۱۰ برابر شده است و این امر وظیفه ما را در قبال تلاش بیشتر و جوابگویی بیشتر به مردم بیشتر می کند.

داورزنی تاکید کرد: سیستان و بلوچستان این جوان ترین استان کشور، توانایی تبدیل شدن به یکی از قطب‌های ورزش والیبال را دارد، اما باید برای رسیدن به این هدف تمامی نهادها و دست اندرکاران تلاش و با یکدیگر همکاری کنند.

مدیر کل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان نیز در این مجمع اظهار داشت: سیستان و بلوچستان مهد عاشقان والیبال است که کسب یک سهمیه و حضور در خور شان در لیگ برتر والیبال گواهی بر این ادعا است.

حسین ثوری افزود: در هنگام میزبانی رقابت های والیبال لیگ برتر حضور پر شور مردم در ورزشگاه نمونه بارز این عاشقگی است، مردمان این خطه با والیبال در همه ابعاد به ویژه ساحلی خو  گرفته اند.

وی به حضور تیم والیبال شهرداری زاهدان در لیگ برتر اشاره کرد و افزود: امسال ما دیدم این تیم با تمام مشکلات مالی و کمبودها که داشت توانست با حمایت هوادارن پرشور سیستانی و بلوچستانی عملکرد قابل قبولی در لیگ برتر داشته باشد، زیرا این کمبود ها دلیلی بر کم کاری ما نمی شود و بدون هیچ وقفه ای و با تمام توان سعی در پی بالا بردن راندمان خود می باشیم

مدیر کل تربیت بدنی سیستان و بلوچتان  اضافه کرد: اجرای طرح استعدادیابی و توجه به رده های سنی پایه و تعامل با آموزش و پرورش تنها راهی است که می تواند به راحتی نخبگان ورزشی را در اختیار هیات های ورزشی قرار دهد.

وی تاکید کرد: برای شناسایی این استعداد ها، تفاهم نامه ای با آموزش پرورش استان منعقد کرده ایم که در حال اجرا است و از سویی رییس هیات والیبال استان نباید از ورزش روستایی غافل شود و باید برای رسیدن به توسعه، والیبال روستایی و محلات را در دستور کار خود قرا دهند.

به گزارش خبرنگار مهر، در پایان این مجمع اعضا نامزدهای ریاست هیات  والیبال سیستان و بلوچستان را به رای گذاشتند که در پایان اسماعیل حسین زهی با کسب ۱۷ رای از ۱۵ رای، بعنوان رییس جدید بعنوان چهار سال انتخاب شد.

شهردار زاهدان بودن و چهار سال ریاست هیال والیبال سیستان و بلوچستان از مهم ترین تجربه های کاری حسین زهی رییس جدید هیال والیبال استان است.

 

کد خبر 2504390

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha