به گزارش خبرنگار مهر، سه شنبه شب در حاشیه نمایشگاه کتاب دو کارگاه عفاف و حجاب و سبک زندگی اسلامی در قالب برنامه های جنبی نمایشگاه با همکاری حوزه علمیه قزوین و امور بانوان استانداری و حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی و سایر مسئولان و علاقمندان برگزار شد.
مولود شکوه فر استاد حوزه و دانشگاه در این نشست کارگاهی با اشاره به کیفیت و ابعاد مسئله حجاب بیان کرد: مسئله حجاب در فرهنگ و تاریخ اسلامی فراتر از مسئله پوشش و لباس است و نمی توان آن را در قالب هر پوششی تقلیل داد.
وی ادامه داد: از این روست که بسیاری کوشیده اند با طراحی لباس و پوشش های جذاب جایگزینی برای حجاب اسلامی پیدا کنند غافل از آن که حجاب اسلامی نوعی اندیشه است که در کردار و ذهن انسانها جای دارد.
استاد حوزه علمیه بیان کرد: حجاب نوعی حیای ذاتی است که با استفاده از پوشش های جذاب میسر نمی شود بلکه باید آن را با انتخاب پوششی که می تواند حیای ذاتی را برای انسان به ارمغان بیاورد آن را به جا آورد.
شکوه فر اظهار داشت: نباید نقش عاطفی و غریزی در محیط های اجتماعی به ویژه محیط های دانشگاهی و علمی با هم درآمیخته شود چرا که در آن صورت شکل و قاعده علمی مراکز دانشگاهی به هم می ریزد و فاقد کارآیی های لازم می شود.
وی در پایان افزود: با پرهیز از پوشش های شعاری باید به دستاورد نهادینه شدن حجاب در جامعه بیندیشیم و از ثمرات آن بهره بگیریم چرا که حجاب برای خود نوعی سپر، دفاع و آسیب شناسی است.
نمایشگاه بزرگ کتاب قزوین که از چهارم اسفندماه افتتاح شده و تا دهم اسفند ادامه دارد با برگزاری برنامه های جنبی و کارگاهی و جلسات متعدد تخصصی مورد استقبال فرهنگ دوستان قرار گرفته است.
برگزاری نشست بررسی آسیب های ماهواره، برگزاری کارگاه فیبا و شابک با ارائه گواهی، برپایی نشست های ادبی با حضور و فعالیت انجمن های ادبی و برگزاری جلسه سخنرانی حجت الاسلام عابدینی استاد حوزه و دانشگاه و امام جمعه موقت قزوین از دیگر برنامه های جنبی این دوره از نمایشگاه کتاب است که طی روزهای آینده برگزار خواهد شد.
نظر شما