به گزارش خبرنگار مهر، امامعلی عبدالملکی عصر سه شنبه درجمع اعضا شورای اسلامی و دهیاران بخش زرین دشت نهاوند در سالن اجتماعات کتابخانه ۹ دی برزول با تأکید بر اینکه اجرای آبیاری تحت فشار در اراضی و باغات از اصلی ترین راهکارها برای کاهش تلفات و جلوگیری از هدر رفتن منابع محدود آب در مناطق مستعد و افزایش راندمان آبیاری است، افزود: تمام اراضی کشاورزی و باغی نهاوند باید به سامانه آبیاری تحت فشار و یا قطره ای تجهیز شوند.
عبدالملکی گفت: برای اجرای سیستم های آبیاری قطره ای مبلغ ۶۵ میلیون ریال، آبیاری بارانی ۵۰ میلیون ریال و آبیاری کم فشار ۳۲ میلیون ریال یارانه پرداخت می شود و ۱۵ درصد باقیمانده نیز آورده شخصی خود بهره برداران است.
وی با بیان اینکه اجرای طرح های آبیاری تحت فشار در مناطق مختلف شهرستان نهاوند یکی از اهداف اساسی و اولویت های کاری سازمان جهاد کشاورزی نهاوند است، افزود: در این زمینه برنامه ریزی ها و اقدامات لازم برای استفاده بهینه از آب کشاورزی در راستای کمک به بحران کمبود آب درسال زراعی آینده انجام شده است.
فرماندار شهرستان نهاوند در ادامه با اشاره به اقدامات دولت یازدهم براي شکوفايي اقتصاد کشور گفت: دولت با برنامه هاي کارشناسي تورم را مهار و اقتصاد در حال رکود را از رشد منفي به رشد اقتصادي رساند.
امامعلی عبدالملکی با بیان اینکه يک سال و نيم از عمر دولت یازدهم مي گذرد و صادرات نفت از ميانگين دو و نيم ميليون بشکه در روز به يک ميلون بشکه رسيده و قيمت نفت از بشکه ای ۱۴۰ دلار به بشکه ای ۵۰ دلار رسيده است، عنوان کرد: با اين وجود آهنگ رشد اقتصادی کشور کاهش پيدا نکرده است.
عبدالملکی بیان داشت: در سال گذشته نهاوند ۲۳۹ ميليارد و ۸۸۷ ميليون ريال اعتبار داشته که اين مبلغ بين ۲۵۹ پروژه توزيع شده و متوسط تخصيص اعتبارات ۵۰ درصد و معادل ۱۱۸ ميليارد و ۸۰۰ ميليون ريال بوده که متناسب با عقد قراردادهاي تنظيم شده بوده است.
نظر شما