|
|
وی با بیان اینکه هیات داوران بعد از امتیازبندی، تعداد پنج ایده را برای ارائه در ایده بازار مهندسی صنایع انتخاب کردند، افزود: این ایده ها باید در عرصه تجارت الکترونیک مهندسی صنایع مطرح باشند و علاوه بر جذابیت و قابلیت تجاری سازی باید بتوانند با مبلغ پنج میلیون تومان راه اندازی شوند و بعد از گذشت دو سال، سودآوری داشته باشند.
حسینی با بیان اینکه امروز پنج نفر طرح های خود را ارائه کردند،خاطرنشان کرد: هر یک از آنها ۲۰ دقیقه فرصت دارند که شش دقیقه برای ارائه طرح توسط دانشجویان، شش دقیقه برای طرح پرسش های حاضران و به چالش کشاندن ایده و هشت دقیقه برای ارزیابی هیات داوران اختصاص یافته است.
وی افزود: هیات داوران ایده بازار مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی امیرکبیر از متخصصان عرصه های صنعتی، علمی و سرمایه گذاری تشکیل شده و در این دوره نیز یک متخصص از کشور فرانسه در هیات داوران حضور دارد.
به گزارش مهر، این رویداد علمی به همت اداره کل انجمن های علمی و امور المپیادهای دانشگاه صنعتی امیرکبیر تدارک یافته و ایده های برتر از ۵ تا ۱۵ میلیون تومان موردحمایت قرار می گیرند تا بتوانند به مرحله تجاری سازی برسند. همچنین در این ایده بازار پنج ایده برتر با عناوین ایجاد سیستم یک پارچه سازی زنجیره تامین بازار میوه جات، مشاوره و فروش محصولات آرایشی و بهداشتی، کندر، نرم افزار تحت وب لباس نگاری و نرم افزار هوشمندسازی مدارس ارائه شده است که سه ایده برتر در نهایت انتخاب و معرفی می شوند.
نظر شما