حجت الاسلام حمید شهریاری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه در حال حاضر با تمامی نهادهای زیر مجموعه قوه قضاییه و ثبت احوال شبکه اطلاعاتی داریم، گفت: علاوه بر این با شبکه همراه اول هم فعالیت هایی را آغاز کرده ایم و به دنبال تحقق این هدف هستیم که علاوه بر ثبت اطلاعات، از طریق شماره همراه، ابلاغ قضایی افراد به آنها ارسال شود.
رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه با بیان اینکه افراد حقیقی و حقوقی (شرکت ها، وکلا و کارشناسان) و گروه ضابطان، سه گروهی هستند که گیرنده خدمات الکترونیکی قوه قضائیه خواهند بود، افزود: بخشی از کار محقق شده و شهروندان می توانند صدها خدمت قضایی را از دفاتر پیشخوان قضایی مطالبه کنند و تا پایان سال یا اواخر اردیبهشت هم سیستم جدیدی راه اندازی خواهد شد تا ظابطان قضایی (نیروی انتظامی) هم از خدمات الکترونیک قضایی بهره برده و وارد شبکه شوند.
معاون قوه قضائیه مکانیزه شدن ارتباط بین دادسرا و کلانتری را از دیگر خدمات الکترونیکی قضایی عنوان کرد و افزود: در این پروژه به جای ارسال پرونده از دادسرا به کلانتری، پرونده الکترونیکی به کلانتری ارسال شده و پاسخ پرونده هم به طور مکانیزه به کلانتری ارجاع می شود. البته پایلوت این طرح در شعبه خارک انجام شده و این پروژه به نام عناوین اتهامی به زودی رونمایی می شود.
شهریاری اظهار داشت: در قسمت اول طرح، مردم به دادسرا می روند و دادسراها مکانیزه به کلانتری متصل می شوند.
نظر شما