به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت علی منتظری افزایش استقبال از سرمایه گذاری در استان را مرهون ایجاد فضای کاری مطلوب در گیلان عنوان کرد و اظهار داشت: خوشبختانه با مدیریت توانمند استاندار گیلان شرایط بسیار مناسبی برای ورود هرچه بیشتر سرمایه گذاران به استان فراهم شده است.
وی افزود:یکی از شرایط اساسی برای سرمایه گذاری ایجاد آرامش، روحیه کاری به دور از مسایل حاشیه ای و رفع هرگونه تنش در جامعه است.
علی منتظری با اشاره به سیاست های اقتصادی دولت و تدابیر استاندار گیلان، پیگیری مستمر به منظور حل مشکلات واحدهای تولیدی و تجاری، ایجاد بستر مناسب برای سرمایه گذاری و استقبال از سرمایه گذاران، تعامل مؤثر با دستگاه های مرتبط با بخش تولید، ایجاد فضای صمیمیت به دور از تنش در مجموعه استان را از جمله مهم ترین عوامل در نیل به موفقیت و بهبود فضای کسب وکار، کاهش تورم و افت نرخ بیکاری عنوان کرد.
وی ابراز امیدواری کرد: با ادامه روند برنامه ریزی های مؤثر و هدفمند اقتصادی شاهد موفقیت های چشمگیری در حوزه تولید، کسب و کار و رونق اقتصادی در سطح استان بوده و برنامه های توسعه ای صنعت، معدن و تجارت را در سال آینده در گیلان به نحو مطلوب تری به مرحله اجراء درآوریم.
منتظری همچنین عمده ترین مشکلات واحدهای صنعتی، معدنی و تجاری را مسایل مربوط به حوزه بانکی و بالا بودن نرخ بهره های بانکی و کم بودن میزان تسهیلات بانکی در مقایسه با هزینه های واقعی تولید عنوان کرد و افزود: شرایط حاکم در صنعت تنها منحصر به استان گیلان نیست بلکه به قوانین کشوری در حوزه بانکی مربوط می شود.
توسعه همه جانبه تولید و تجارت برنامه آتی سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان
وی توسعه صنعتی با اولویت راه اندازی صنایع همسو با قابلیت ها و توانمندی های استان، بهبود فضای کسب و کار، افزایش تولیدات صنعتی، حل مشکلات واحدهای صنعتی در قالب تشکیل کارگروه های حمایت از تولید و رسیدگی جزء به جزء مشکلات واحدهای صنعتی، معدنی و تجاری، ساماندهی واحدهای صنفی فاقد پروانه و توسعه فروشگاه های بزرگ را از مهم ترین برنامه های سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان در سال آینده عنوان کرد.
رییس سازمان صنعت،معدن و تجارت افزود: حفظ اشتغال جاری، تکمیل ظرفیت خالی واحدهای تولیدی، کمک به تأمین سرمایه در گردش واحدهای فعال، تکمیل پروژه های نیمه تمام صنعتی، جذب سرمایه گذاری داخلی و خاجی متناسب با مزیت های استان، حمایت از واحدهای توانمند برای حضور در عرصه های صادراتی، افزایش مشارکت و بهره مندی از ظرفیت تشکل های غیردولتی وNGO ها، افزایش سرمایه گذاری های صنعتی در حوزه صنایع نوین و صنایع متوسط تا بزرگ از دیگر مهم ترین برنامه های صنعت، معدن و تجارت استان گیلان است.
گام های اساسی در حمایت از توسعه تولید و برندسازی فرش دستباف گیلان
منتظری از تلاش این سازمان در توسعه فعالیت های هنر- صنعت فرش در گیلان خبر داد و افزود: هم اکنون بیش از ۱۳ هزار بافنده فرش در سطح استان در حال فعالیت هستند که از این تعداد ۹ هزار و ۵۰۰ نفر تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار دارند.
وی گفت: در راستای حمایت از تولید فرش دستباف با همکاری مرکز ملی فرش، اداره کل فنی و حرفه ای، اداره کل کمیته امداد امام خمینی (ره) ، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، صندوق مهر امام رضا(ع) اقدامات اساسی صورت گرفته است.
وی از تفاهم نامه مشترک سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان و کمیته امداد امام خمینی (ره) گیلان خبر داد و اضافه کرد: یکصد میلیارد ريال تسهیلات ۵۰ میلیون ريالی برای ایجاد اشتغال خانگی در حوزه تولید فرش دستباف اختصاص یافته است.
منتظری همچنین با اشاره به انعقاد تفاهم نامه همکاری سازمان صنعت، معدن و تجارت با صندوق مهر امام رضا(ع) تاکید کرد: ارائه تسهیلات فرش دستباف، مختص به دارندگان مجوز پشتیبان مشاغل خانگی از این طریق قابل انجام است و صندوق مهر امام رضا(ع) در این تفاهم نامه متعهد به تخصیص اعتبارات فرش دستباف طی دو مرحله هر کدام به ارزش ۱۰ و ۵۰ میلیارد ريال شده است.
وی با اشاره به تولید ۴۵ هزار مترمربعی فرش دستباف گیلانی از حمایت مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بانوان خبر داد و افزود: قول های مساعدی برای برندسازی محصولات فرش دستباف گیلانی به فرش بافان داده شده و ما نیز در تحقق این امر از هیچ کوششی دریغ نمی کنیم.
نظر شما