به گزارش خبرنگار مهر، داوطلبان می توانند تا ۲۰ فروردین ماه ۹۴ به مرکز آموزش بهورزی و یا واحد گسترش شبکه واقع در مرکز بهداشت شهرستان محل سکونت خود مراجعه و نسبت به ثبت نام اقدام کنند.
شهرستان های کنارک، چابهار، سیب و سوران، مهرستان، سراوان، خاش، میرجاوه و زاهدان در محدوده تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان قرار دارند و آزمون از ۱۸ اردیبهشت ماه ۹۴ برگزار می شود. پیش از این زمان برگزاری آزمون ۲۸ فروردین ماه ۹۴ اعلام شده بود.
۱۰۰ دانش آموز بهورز از میان افراد بومي واجدالشرايط از طريق امتحان عمومي، تخصصي ، مصاحبه و گزينش پذيرش می شوند.
داوطلبان علاوه بر شرایط عمومی آزمون ها باید علاوه بر داشتن سلامت جسمانی و روانی، اجتماعی و توانایی برای انجام کار بهورزی و قابلیت انجام فعالیت های مرتبط با آن از جمله دهگردشی و انجام سیاری ها در روستاهای تحت پوشش (به تایید پزشک معتمد شهرستان یا حسب مورد، با تایید کمیسیون پزشکی دانشگاه) داشته باشند.
نداشتن سابقه اخراج از مراکز آموزش بهورزی و سایر واحدهای دانشگاه، نبودن در استخدام رسمی، پیمانی، قراردادي و یا بازخرید خدمت اخراج دستگاه های دولتی، نداشتن منع استخدام در دستگاه های دولتی به موجب آرای مراجع قانونی از دیگر شرایط است.
داوطلبان باید دارای شرایط اختصاصی از جمله دارا بودن دیپلم کامل متوسطه تجربی، ریاضی، بهداشت و علوم انسانی (در صورت دارا بودن دوره پیش دانشگاهی ودر شرایط مساوی کسب نمره، اولويت با دارنده دوره پیش دانشگاهی مرتبط با رشته تحصیلی (مدرک دیپلم)) باشند.
حداقل سن داوطلبان ۱۸ سال و حداکثر ۲۴ سال تمام خواهد بود مبنای محاسبه سن زمان و تاریخ ثبت نام در مهلت تعيين شده است.
فراخوان شناسايي بهورزي صرفا به صورت بومی صورت می پذیرد. داوطلبان باید یکی از شرایط را داشته باشند تا به عنوان بومی تلقی شوند :الف: محل تولد داوطلب با روستای محل تقاضای داوطلب بهورزی یکی باشد و همچنین ادامه سکونت داوطلب در روستای مورد نظر محرز شود و ب: در صورت عدم وجود داوطلب واجد شرایط به ازای هر ردیف اعلام شده حداقل ۳ نفر از داوطلبان واجد شرایط ساکن روستاهای همجوار همان خانه بهداشت پذیرفته خواهند شد.
ثبت نام متقاضی بهورزی از مناطق شهری و خارج از موارد فوق ممنوع است.
آزمون جهت سنجش توانمندی های عمومی به عمل خواهد آمد و سئوالات آزمون عمومی از دروس دیپلم کامل متوسطه (شامل ادبیات فارسی، زبان انگلیسی و دین و زندگی) و اطلاعات سیاسی، اجتماعی و مبانی قانون است. .هر درس ۱۵ سئوال و مجموعاً ۶۰ سئوال به صورت چهار گزینه اي و با ضریب یک محاسبه مي شود.
متقاضیان اقلیت های مذهبی به سئوالات دین و زندگی پاسخ نداده و امتیاز آن به سایر دروس عمومی به صورت مساوی اختصاص داده می شود.
آزمون اختصاصی کتبی از جزوه آشنایی با بهورزی و تعداد ۱۰ سوال با ضریب دو است که جزوه مذکور از طریق مراکز آموزش بهورزی شهرستان و سایت دانشگاه قابل دسترسي است.
از میان شرکت کنندگان در آزمون کتبی تا ۳ برابر ظرفیت مورد نیاز به ترتیب اولویت های مقرر قانونی و نمرات فضلی انتخاب و جهت انجام مصاحبه به کمیته مصاحبه معرفی می شوند تا پس از انجام مصاحبه نسبت به انتخاب ۲ برابر ظرفیت مورد نیاز (اصلی و ذخیره ) براساس مجموع نمرات کتبی و مصاحبه اقدام و به هسته گزینش دانشگاه معرفی شوند. فهرست پذیرفته شدگان اولیه در سایت دانشگاه و مراکز آموزش بهورزی قابل دريافت خواهد بود.
پذیرفته شدگان اصلی پس از اعلام نتایج حداکثر ۱۵ روز فرصت خواهند داشت جهت تکمیل مدارک و شروع دوره به مرکز آموزش بهورزی شهرستان مراجعه کنند.
سپردن تعهد رسمی به دانشگاه قبل از شروع به تحصیل مبنی براین که «پس ازاتمام دوره آموزش تطبیقی مهارت های بهورزی در خانه بهداشت مورد تعهد حداقل به مدت ۱۵ سال و به صورت شیفت های مورد نظر دانشگاه همراه با بیتوته در روستا انجام وظیفه کنند.» پذیرفته شدگانی كه دانشگاه تعيين مي کند مجاز به ثبت نام در فراخوان هاي بعدي خواهند بود.
نظر شما