به گزارش خبرگزاری ،محمد سالاری در نشست خبری صبح امروز با تایید صحت انتخابات شورایاری های شهر تهران، اظهارکرد: رای تنها ۳ کاندیدا که نفرات اول و دوم و در محلات مرکزی بودند، توسط کمیته مشترک به دلیل خرید رای ، تطمیع ، تقلب و تخلف باطل شد .
وی با بیان این مطلب از تجمیع آرای انتخابات از طریق سیستم الکترونیک خبرداد و گفت: تنها یک مورد خطا وجود داشته است و می توان گفت با صفر درصد خطا تجمیع آرا صورت گرفته است.
سالاری اظهارکرد: ۱۶۰۰ فقره شکایت به هیات اجرایی واصل شد و با تشکیل کمیته مشترکی با رییس شورا ، مسوول هیات اجرایی ، رییس هیات نظارت و نماینده فرمانداری تهران این کمیته ماموریت رسیدگی به شکایت را بر عهده گرفت. به طوری که ۹۰ درصد شکایات در پایان سال گذشته بررسی شده است و به دلیل نداشتن استنادات و مدارک دال بر تخلف به مرحله بازشماری و ابطال نرسید و قابل اعتنا نبود.
رییس هیات نظارت بر انتخابات شورایاری های شهر تهران افزود: ۱۰ درصد شکایات مربوط به ۸۰ محله بود که به طور ویژه مورد بررسی قرار گرفت و درنهایت براساس فیلم ها واستنادات تعداد ۵۶ صندوق در یک محله مورد بازشماری قرار گرفت و کمتر از ۴ درصد تغییر جابه جایی را در لیست ۱۰ نفره شورایاری های محلات موجب شد.
وی درباره ابطال آرای دو محله نیز گفت: براساس رای کمیته مشترک قرار شد تعداد دو صندوق از هر محله بازشماری شود و چنانچه در بیش از۳۰ درصد آرا اختلاف وجود داشته باشد، اقدام به ابطال صندوق کنیم که چنین اتفاقی رخ نداد .
به گفته رییس هیات نظارت بر انتخابات شورایاری های شهر تهران در مجموع ۹۵۰ نفر در جریان انتخابات شورایاری ها رد صلاحیت شدند که بخشی از این رای صلاحیت ها به دلیل گزارشات ناشی از فرایندهای مالی در هیات امنا بوده است .
وی تاکیدکرد: مطابق آیین نامه های مصوب شورایاری ها هیچ گونه امتیازی برای اعضای شورایاری پیش بینی نشده است و تنها رقم ۱۰۰ میلیون تومان در اختیار هیات امنای هر محله قرار می گیرد که شورایاری ها نیز عضوی از آنها هستند.
این عضو شورای شهر تاکید کرد : قبل از صدور احکام منتخب شورایاری ها در نهم اردیبهشت ماه همزمان با روز شورایاری ها به دنبال آن هستیم تا با برگزاری جلسات آسیب شناسی اقدامات عاجل در اصلاح شرح وظایف شورایاری ها صورت گیرد .
سالاری تاکید کرد : اعضای شورایاری ها هیچ گونه حق الجلسه و حق الزحمه ای دریافت نمی کنند اما برای این که از ظرفیت این نهاد مدنی در تصمیم گیری های شهر تهران بهره گیری شود باید در روند فعلی تجدیدنظر شود.
رییس کمیسیون معماری وشهرسازی شورای اسلامی شهر تهران در بخش دیگری این نشست گفت: اعتقاد ما بر این است که فرایند احداث و تکمیل مصلی باید از همان ابتدا به شهرداری تهران واگذار می شد .
محمدسالاری ادامه داد: واگذاری مصلی در جهت تکمیل آن به شهرداری تهران از خواسته های اعضای شورای شهر تهران و در راستای تحقق مدیریت یکپارچه شهری است چرا که اساسا به موجب قانون مدیریت یکپارچه که در قانون اساسی نیز آمده است، تمامی عرصه های عمومی می بایستی به شهرداری واگذار شود .
وی تصریح کرد: ما امیدواریم واگذاری مجموعه مصلی تهران و تکمیل آن توسط شهرداری تهران بابی شود برای سایر مکان های عمومی که این مکان ها نیز با نظر اعضای شورا به مدیریت شهری واگذار شود تا با یک جامع نگری در حوزه مذهبی، فرهنگی و اجتماعی در خصوص آن تصمیم گیری شود و این موضوع امکان ندارد مگر اینکه مدیریت یکپارچه شهری در این حوزه ها لحاظ شود.
رییس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: اعتقاد داریم واگذاری تکمیل مصلی به شهرداری تهران همانند ساخت بوستان جنگلی یاس که در جهت تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری در تعطیلات نوروزی اتفاق افتاد، در کمترین زمان ممکن صورت می گیرد اگر که این اختیار به طور کامل به شهرداری تهران واگذار شود .
وی در پاسخ به این پرسش که آیا شهرداری تهران پیش از این در خصوص تکمیل مصلی تعهداتی داشته است، اظهارکرد: در جریان فرایند تعهدات نیستم اما آنچه باعث ورود شهرداری در این موضوع شده به دلیل قرارگرفتن مصلی تهران در اراضی عباس آباد است. این اراضی نیز به عنوان مرکز تفرجگاهی شهر تهران دارای طرح تفصیلی مجزایی است.
سالاری در ادامه اظهارکرد: پس از پیروزی انقلاب با نامه دکتر کازرونی وزیر وقت مسکن مبنی بر اینکه امکان دارد در این اراضی اتفاقاتی بیفتد که عرصه های عمومی مورد تجاوز قرار گیرد و یا در آنها ساخت و سازهایی صورت گیرد که سرانه آنها را کاهش دهد، مقام معظم رهبری دستوری مبنی براینکه حتما باید از عرصه های اراضی عباس آباد به منظور رفاه حال شهروندان و افزایش سرانه های شهر تهران استفاده شود، صادر کردند. با توجه به اینکه مجموعه مستحدثات مصلی تهران در این اراضی واقع شده شهرداری تهران باید به عنوان ناظر یا مجری درفرایند تکمیل این پروژه حضور داشته باشد و ما اطمینان داریم با حضور شهرداری تهران فرایند تکمیل این پروژه به اتمام می رسد .
رییس کمیسیون معماری وشهرسازی درپاسخ به پرسشی در خصوص اقدامات صورت گرفته برای خروج پادگان ها از شهر تهران اظهارکرد: اقدامات لازم دراین رابطه انجام شده است و به نظر من شهردار تهران در ارتباط با خروج پادگان ها تعامل خوبی داشته است. موفقیت های وی خوب بوده و بوستان ولایت یکی از این موفقیت ها محسوب می شود .
سالاری افزود: پادگان ها متلعق به نهادهای نظامی هستند که با توجه به اسناد مالکیت تقاضای بارگذاری در محیط های پادگانی دارند اما اگر قرار است پادگان ها از تهران بروند و در محل آنها بارگذاری صورت گیرد اعضای شورا با آن مخالفند و ساخت مجتمع در فضای پادگان ها مورد توافق شورای شهر نیست .
سالاری در پایان اعلام کرد: شهرداری در کمیسیون ماده ۵ با مسوولان نظامی در خصوص انتقال پادگان ها جلساتی داشته است و در این رابطه به توافقاتی رسیده اند که با کمترین بارگذاری و درحد برطرف کردن نیازها شاهد خروج پادگان ها باشیم .
نظر شما