امیر رجبی در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: احداث این سالن چند سالی است که در دستور کار قرار گرفته و با این وجود عملا متوقف شده و به حال خود رها شده است.
وی با بیان اینکه بارها تداوم اجرای این پروژه را از مسئولان استانی خواسته ایم، اضافه کرد: متاسفانه اقدام درخوری برای تکمیل این ساختمان اجرا نمی شود.
به گفته رجبی ظرفیت این سالن ۵۵۰ نفر است و با توجه به محدودیت در فضاهای فرهنگی اردبیل احداث آن به شدت مورد نیاز است.
سرپرست حوزه هنری استان دلیل اصلی توقف را عدم تخصیص اعتبار مناسب عنوان کرد و افزود: هر چند گفته شده است ۲۰ میلیارد ریال برای این پروژه اختصاص یافته اما در عمل نسبت به تداوم ساخت اقدام نمی شود.
وی اعتبار پرآورد شده برای تکمیل این مجموعه را ۲۰ میلیارد ریال عنوان کرد و بهره برداری از آن را فرصت مطلوبی برای فضای فرهنگی استان و اجرای برنامه های متنوع دانست.
رجبی در خصوص پیشنهاد افزایش ظرفیت این سالن به هزار نفر گفت: افزایش یا عدم افزایش ظرفیت سالن باید تامین اعتبار شود و انتظار ما توجه مسئولان استانی به تکمیل این پروژه است.
به گفته سرپرست حوزه هنری استان در صورت احداث ساختمان، حوزه هنری تهران نسبت به تجهیز اقدام خواهد کرد و در وضعیتی که این امکان فراهم است نباید از آن چشم پوشی کرد.
وی تاکید دارد که بر اساس نقشه های طراحی شده این سالن یک سالن استاندارد است و حوزه هنری تهران نیز نسبت به تجهیز استاندارد به ویژه در سیستم صوتی آن قول مساعد داده است.
نظر شما