۷ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۴:۳۷

مدیر مركز هنرهای نمایشی حوزه هنری:

هیچ‌گاه نخواستیم به هر قیمتی تماشاخانه‌های حوزه هنری را پُر کنیم

هیچ‌گاه نخواستیم به هر قیمتی تماشاخانه‌های حوزه هنری را پُر کنیم

مدیر مركز هنرهای نمایشی حوزه هنری تاکید کرد هیچگاه سیاست حوزه هنری این نبوده که به هر قیمتی تماشاخانه‌های خود را پُر كند.

به گزارش خبرگزاری مهر، آیین افتتاحیه نمایش «من تا مرز من» به كارگردانی هما پریسان و احمد صمیمی با حضور مسئولان، هنرمندان و علاقمندان تئاتر، از جمله بهزاد فراهانی، رحمت امینی حسین پارسایی،‌ ابراهیم گله‌دار‌زاده، كوروش زارعی، توحید معصومی و هادی پیروزحمیدی عصر روز گذشته ۶ اردیبهشت ماه، در تماشاخانه‌ مهر حوزه هنری برگزار شد.

در ابتدای این مراسم علی محمد رادمنش، بازیگر تئاتر و مجری برنامه گفت: معمولا رسم بر این است كه در گردهمایی‌های افتتاح یك رویداد هنری، فرش قرمزی پهن شود. اما تئاتر هنری است كه به فرش قرمز نیاز ندارد. تئاتر، آیینی است كه قرن‌هاست شروع شده است. تئاتر قصه‌گویی دور آتش است. تئاتر گردهمایی دور هم است. این مراسم بهانه‌ای است برای آنكه تئاتر را گرامی بداریم. در این روزها كه اجراهای تئاتر گرم است، جا دارد تا اردیبهشت تئاتر ایران را به همه علاقمندان و هنرمندان تبریك گوییم.

سپس رحمت امینی مدیر مركز هنرهای نمایشی حوزه هنری ضمن تمجید از فعالیت‌های گروه نمایشی «من تا مرز من» گفت: سیاست ما در مركز هنرهای نمایشی حوزه هنری همواره بر حمایت از هنرمندان جوان و مستعد، استوار بوده است. حوزه هنری تعاریف و اهداف خود را دارد و ما نیز می‌كوشیم تا حامی هنرمندان جوانی باشیم كه در راستای این اهداف فعالیت دارند.

وی افزود: ما در حوزه هنری، هیچ گاه كیفیت را فدای كمیت نكرده‌ایم و نخواسته‌ایم تا به هر قیمتی تماشاخانه‌های حوزه هنری را پُر كنیم. در انتخاب نمایش‌ها همواره از سوی ما حساسیت و دقت نظر وجود داشته و دارد و امروز خوشحالم كه نمایش خوبی از یك گروه جوان اجرای خود را آغاز می‌كند. 

مدیر مركز هنرهای نمایشی حوزه هنری تصریح كرد: حمایت از هنرمندان جوان در حوزه هنری به معنای نفی حضور پیش كسوتان نیست. ما در سال پیش‌رو برنامه‌هایی داریم تا با استفاده از تجربیات هنرمندان پیش كسوت تئاتر و حضور جوانان مستعد و فعال، آثاری را تولید كنیم و به صحنه ببریم كه تاثیرات درست و عمیق تئاتر را همراه داشته باشد. معتقدم با این حركت، چرخ تئاتر وجیه‌تر و تاثیرگذارتر خواهد چرخید.

حسین پارسایی، مدیر پیشین اداره كل هنرهای نمایشی به عنوان سخنران بعدی این مراسم گفت: نمایش «من تا مرز من»، اثر برگزیده نخستین سوگواره خمسه است و من افتخار داوری آن رویداد را داشتم. آثار ارائه شده در این سوگواره، من را شگفت‌زده كرد و در جایی نیز گفتم كه هرگز تصور نمی‌كردم در این وانفسا كه بسیاری از تئاترها رنگ و بوی كلیشه و شعار گرفته‌اند، آثاری نو و خلاقانه بیینم.

مشاور تولید مركز هنرهای نمایشی حوزه هنری ادامه داد: من امروز از نسلی صحبت می‌كنم كه بدون سفارش،‌ به سراغ نمایش‌هایی با مضمون دفاع مقدس می‌روند و جهان‌بینی خود را ارائه كرده و در صحنه تئاتر به نمایش می‌گذارند. نمایش «من تا مرز من» بهانه‌ای است برای یادآوری این موضوع كه باید تفكر ما از مرزها بگذرد و نگاه خود را سیطره دهیم.

پارسایی افزود: پیش كسوتان، چراغ  تئاتر را روشن نگه داشته‌اند و امروز نسل جوان با شور و علاقه  به این روشنایی وسعت می‌بخشند. باید از مركز هنرهای نمایشی حوزه هنری كه  به جوانان  میدان عمل می‌دهد و از ایشان حمایت می‌كند قدردانی كرد.

بعد از پایان این مراسم كوتاه، نمایش «من  تا مرز من» به كارگردانی هما پریسان و احمد صمیمی روی صحنه رفت.

در پایان این اجرا، بهزاد فراهانی بازیگر پیشكسوت تئاتر از گروه نمایش تشكر كرد و گفت: جوانان آینده تئاتر را رقم می‌زنند و سرمایه‌های ارزشمند هنر نمایش هستند. هر گونه حمایت و همراهی از این استعدادها ارزشمند و گران‌بهاست.

کد خبر 2563390

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha