پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۲:۱۸

سلیم ساسانی به مهر خبر داد:

برپایی نمایشگاه جهیزیه و ملزومات ازدواج در کرمانشاه

برپایی نمایشگاه جهیزیه و ملزومات ازدواج در کرمانشاه

کرمانشاه- رئیس اتاق اصناف استان کرمانشاه از برپایی نمایشگاه جهیزیه و ملزومات ازدواج در کرمانشاه خبر داد.

رضا سلیم ساسانی در گفتگو با خبرنگار مهر، از برگزاری نمایشگاه جهیزیه و ملزومات ازدواج در کرمانشاه خبر داد.

وی افزود: این نمایشگاه از روز سه شنبه ۲۲ اردیبهشت در محل دائمی نمایشگاه های کرمانشاه واقع در پارک شاهد برپا شده و به مدت پنج روز ادامه خواهد داشت.

سلیم ساسانی، خاطر نشان کرد: در این نمایشگاه مبلمان، سرویس خواب، فرش و تابلو فرش ماشینی و دستباف، لوازم خانگی، صوتی و تصویری، آرایشی و لوازم آرایشی و بهداشتی، لوستر، کالای خواب و ... در ۴۰ غرفه عرضه خواهد شد.

وی از حضور نمایندگانی از شهرهای مختلف کشور در نمایشگاه مذکور خبر داد و گفت: تلاش شده تا محصولاتی با کیفیت و با قیمتی مناسب در این نمایشگاه به زوج های جوان عرضه شود.

رئیس اتاق اصناف استان کرمانشاه، در پایان خاطر نشان کرد: همشهریان می توانند از ساعت ۱۵:۳۰ تا ۲۱ روزهای برپایی نمایشگاه از غرفه های آن بازدید کنند.

کد خبر 2577958

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha