۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۹:۵۸

معصومه فرزانه:

تکریم قهرمانان قرآنی، هدف همایش بانوان فعال قرآنی است

تکریم قهرمانان قرآنی، هدف همایش بانوان فعال قرآنی است

مشاور امور بانوان سازمان اوقاف و امور خیریه، تکریم قهرمانان قرآنی را از مهم‌ترین اهداف دانست که در همایش بانوان فعال قرآنی دنبال می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، معصومه فرزانه، مسئول کمیته بانوان سی و دومین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم در جلسه هم‌اندیشی «بررسی سیاست‌های ارتقاء فعالیت‌های قرآنی بانوان با نگاهی به چالش‌ها و راهکارها» که 21 اردیبهشت‌ ماه برگزار شد، اظهار کرد: در رهنمودهای مقام معظم رهبری بسیار دیدیم که ایشان بزرگوارانه از حضور بانوان در عرصه فعالیت‌های قرآنی قدردانی کرده و همواره بر حضور بانوان در این عرصه‌ها تأکید داشته‌اند.

مشاور امور بانوان سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب در فرمایشات خود بارها بر تجلیل از قهرمانان قرآنی تأکید داشته‌اند، عنوان کرد: در همایش تجلیل از بانوان فعال قرآنی که هرساله به همت سازمان اوقاف و امور خیریه برگزار می‌شود به معرفی و تجلیل در بانوان فعال قرآنی می‌پردازیم تا به نوعی برترین بانوان قرآنی که قهرمانان قرآنی کشور محسوب می‌شوند را تکریم کنیم.

وی در ادامه گفت: زمانی که همه ما اعتقاد داریم زنان ما در عرصه فرهنگ‌سازی نقش محوری را دارند و تربیت خانواده و فرزندان بر عهده بانوان است باید دغدغه توسعه فعالیت قرآنی بانوان را نیز داشته باشیم و در این حوزه سرمایه‌گذاری‌های مادی و معنوی کنیم.

فرزانه اظهارداشت: برخی‌ در گردهمایی‌ها و جلسات هم‌اندیشی از نگرش و دیدگاه‌های مردسالارانه نسبت به بانوان و موانع و مشکلات پیش روی فعالیت‌ قرآنی بانوان مطالبی را عنوان می‌کنند و این بحث را به عنوان یک آسیب مطرح می‌کنند که البته لازم است تمامی این مباحث در قالب جلسات متعدد هم‌اندیشی ریشه‌یابی شود و مشکلات و کمبودهای این حوزه از طریق همین جلسات رفع شود.

وی ادامه داد: باید از طریق برگزاری جلسات هم‌اندیشی، آسیب‌ها و کمبودها را به فرصتی برای گسترش و ارتقای فعالیت‌های قرآنی بانوان تبدیل کنیم و با توسعه فرهنگ قرآنی، جامعه را به رنگ قرآن آمیخته کنیم و در این مسیر از افرادی که می‌توانند به ارتقای فرهنگ قرآنی جامعه کمک کنند بهره بگیریم.

مشاور امور بانوان سازمان اوقاف اظهار کرد: مهم‌ترین راه مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن، توسعه فرهنگ قرآنی در جامعه است که این امر نیز از همین جلسات هم‌اندیشی حاصل می‌شود هرچند که خلاء‌های قانونی زیادی برای توسعه فعالیت قرآنی بانوان داریم که باید این خلاء‌ها را نیز به تدریج کم کنیم.

فرزانه با اشاره به فعالیت بسیاری از موسسات قرآنی کشور که توسط بانوان صورت می‌گیرد، گفت: یکی از مشکلات موسسات قرآنی این است که بودجه این موسسات به صورت مستقیم در اختیار آنها قرار نمی‌گیرد و به همین دلیل نیز بانوان قرآنی ما با مشکلات زیادی در اداره این موسسات روبه‌رو می‌شوند که امیدواریم فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی به این امر نیز توجه ویژه داشته باشند.

فرزانه در پایان گفت: برای توسعه فرهنگ قرآنی در جامعه باید ابتدا به رفع خلأها و آسیب‌ها بپردازیم. چرا نباید شناسنامه قرآنی برای حافظان و قاریان در کشور داشته باشیم؟ ما باید بتوانیم برای حافظان، قاریان و فعالان قرآنی کشورمان شناسنامه قرآنی طراحی کنیم، چرا که در این صورت فعالیت‌های قرآنی ما منسجم‌تر پیش می‌رود و انگیزه بیشتری نیز در بین فعالان قرآنی ایجاد می‌شود.

کد خبر 2579683

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha