۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۵:۴۱

میرباقری فرد خبر داد:

برگزاری همایش قطب‌های علم و فناوری کشور در اصفهان

برگزاری همایش قطب‌های علم و فناوری کشور در اصفهان

اصفهان - دبیر اجرایی سومین همایش قطب های علمی کشور از برگزاری سومین دوره همایش قطب‌های علم و فناوری سراسر کشور به میزبانی اصفهان در روز چهارشنبه این هفته خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر میرباقری فرد ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به اینکه فعالیت قطب‌های علمی کشور از سال ۱۳۷۹ آغاز شده است، اظهار داشت: فعالیت این قطب‌های علمی از سال ۱۳۷۹ آغاز شده و طی دوره‌های ۵ ساله قرار است در تحقق اهداف پیش‌بینی شده نقش ایفا کنند.

وی با بیان اینکه سال ۹۴ پایان دوره سوم فعالیت این قطبهای علمی است، افزود: در پایان هر دوره ۵ ساله یک نشست علمی با حضور قطب‌های علمی کشور برگزار و چالشها، موانع، آسیب‌ها، تحلیل و بررسی رویکردهای آینده قطب ها بررسی و سیاست‌گذاری های لازم بررسی میشود.

دبیر قطب های علوم انسانی و هنر دانشگاه اصفهان با اشاره به اینکه این همایش با توجه به نقش قطب‌های توسعه علمی کشور اهمیت خاصی دارد، بیان داشت: همایش اول در دانشگاه تهران، دومی در وزارت علوم برگزار شد و با توجه به جایگاه خاص دانشگاه اصفهان در حوزه وزارت علوم و قطب‌های علمی، دبیرخانه مصوب کرد تا همایش سراسری سوم قطب‌های علمی در دانشگاه اصفهان برگزار شود.

وی با بیان اینکه پس از جلسه افتتاحیه و پیش از نشست بعدی بازدید از نمایشگاه‌ها و غرفه‌های قطب‌های منتخب برگزار می‌شود، اضافه کرد: به سبب مشکلاتی در ایجاد غرفه‌ها قرار است تنها قطب‌های دانشگاه اصفهان و دانشگاه صنعتی به عنوان منتخب کشور دستاوردهای خود را در این غرفه‌ها ارائه کنند.

میرباقری فرد با بیان اینکه همایش سوم، قطب‌های علمی، تجارب گذشته و رویکرد آینده است ادامه داد: در نشست بعدازظهر موضوع مهم راهکارهای افزایش استفاده از ظرفیت قطب‌های علمی در صنعت و جامعه علمی کشور بررسی می شود.

وی با بیان اینکه با توجه به سخنرانی افراد صاحب نظر علمی در این همایش مجموع دستاوردهای این همایش در سیاست های آینده قطب های علمی استفاده می شود، گفت: تعداد قطب های علمی در دوره سوم یک هزار و ۵۰۴ مورد بوده و دانشگاه اصفهان نیز دارای هشت قطب علمی است.

دبیر اجرایی سومین همایش قطب های علمی کشور با اشاره به روند اعطای مجوز قطب‌های علمی تاکید کرد: یک سال پیش از اتمام دوره جاری دبیرخانه همایش برای دوره بعد اعلام فراخوان داده و دانشگاه متقاضی در حوزه‌هایی که تمایل دارند درخواست می دهند.

وی دو شرط اساسی برای راه‌اندازی قطب‌های علمی را برشمرد و بیان داشت: داشتن هسته علمی واجد شرایط از نظر کمیسیون های تخصصی از جمله این موارد است و هسته باید ۷ تا ۱۱ استاد متخصص و صاحب نظر و اعضای علمی واجد شرایط در مرتبه‌های مختلف که میانگین امتیاز پژوهشی آنها بالاتر از سطح متوسط کشور باشد و حد واسط دبیرخانه قطب های علمی را احراز کند، دارا باشد.

میرباقری فرد با بیان اینکه حداقل سه عضو هسته باید از اعضای خارج از دانشگاه متقاضی باشد، گفت: شرط دوم داشتن برنامه ۵ ساله منسجم، هدفمند و تخصصی است که در یک حوزه تخصصی کاملا قابل اجرا طی ۵ سال باشد.

کد خبر 2582590

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha