به گزارش خبرنگار مهر، سهیلا جلودار زاده ظهر یكشنبه در همایش ارتقای جایگاه بانوان در عرصه تولید و تجارت در تالار اجتماعات اتاق بازرگانی مشهد گفت: به منظور حمایت از بانوان کارافرین راه اندازی صندوق حمایت به منظور اعطای تسهیلات با سود اندک در دستور کار قرار دارد.
وی تسهیل شرایط فعالیت بانوان را برای حضور درعرصه های مختلف اجتماع از وظایف دولت عنوان كرد و گفت: اعصای تسهیلات کم بهره و حمایت از بانوان کار آفرین نقش بسزایی در اقتصاد و تولید دارد.
دو نیم میلیون بانوی سرپرست خانواده
وی از وجود تعداد دو ونیم میلیون بانوی سرپرست خانوار در کشور خبر داد و افزود: ۲۴ شهریور ماه امسال نمایشگاهی برای عرضه توانمندی های بانوان كارآفرین در سطح بین المللی برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد: بانوان كارآفرین علاوه بر عرضه توانمندی ها و محصولات خود می توانند با شیوه های كارآفرینی بانوان دیگر كشورها آشنا شوند.
جلودارزاده گفت: تمركز نمایشگاه بر سه شعار تولید، اشتغال و توسعه صادرات برگزار خواهد شد كه در پایان نمایشگاه بانوان كارآفرین برتر كشور معرفی می شوند.
خلأ ارتباطی تأثیرگذاری بانوان را کاهش می دهد
مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بانوان گفت: برای پركردن خلأ ارتباطی بانوان مدیر در عرصه اقتصاد اتاق بانوان مدیر خانه مدیران صنعتی تشكیل شده است.
وی افزود: اگر بانوان ایران با استفاده از امكانات عصر ارتباطات فاصله خود را با دنیای امروز كم كنند می توانند نقش مهمی در ارتقای جایگاه بانوان در عرصه بازرگانی و كارآفرینی ایفا کنند.
جلودار زاده عدم ارتباط بانوان در بخش های مختلف اقتصاد و فرهنگ را خلأ جامعه زنان دانست و گفت: با سازمان مدیریت صنعتی تفاهم نامه ای منقعد كردیم تا اتاق بانوان خانه مدیران صنعتی نیز ایجاد شود.
حمایت از بانوان ضروری است
مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بانوان درپاسخ به برخی از انتقادات مبنی بر اینكه زنانه مردانه كردن كار باعث تضعیف بانوان در امور اقتصادی و اجتماعی می شود تصریح كرد: با وجود عقب افتادگی تاریخی بانوان در عرصه های مختلف اجتماعی، اقدامات حمایتی اضافی برای این قشر از جامعه ضروری است.
وی ادامه داد: اتاق بانوان خانه مدیران صنعتی در جهت تسهیل و تسریع امر ارتقای بانوان مدیر در سطح كشور تأسیس شده است.
جلودار زاده نقش این اتاق را در ایجاد شبكه ارتباطی میان بانوان در حوزه های اقتصادی موثر دانست و افزود: پس از ۳۶ سال از انقلاب اسلامی هنوز سهم كمی از ثروت جامعه به بانوان تعلق دارد و هنوز سهم بانوان از مشاركت های اجتماعی بسیار پایین تر از مردان است.
نظر شما