به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی رحمانی موحد ظهر چهارشنبه در جلسه ستاد خدمات سفر کهگیلویه و بویراحمد افزود: تقویت و توسعه جایگاه گردشگری عشایری به عنوان یکی از افق ها و برنامه های راهبردی در جهت رونق بخش گردشگری است که در این راستا تفاهم نامه ای با سازمان امور عشایر کشور منعقد شده است.
وی تاکید کرد: توسعه صنعت هتل داری و ایجاد سایر زیرساخت ها و تاسیسات زیربنایی و مراکز اقامتی از دیگر برنامه های اساسی این سازمان است.
رحمانی اظهار داشت: هم اکنون بالغ بر یک هزار مرکز اقامتی و هتل در استان های مختلف کشور برای اسکان گردشگران وجود دارد.
وی افزایش و ارتقا زیرساخت های متناسب با ظرفیت های بومی و منطقه ای هر استان را یکی دیگر از سیاست های راهبردی این سازمان عنوان کرد و افزود: ایران سرشار از جاذبه های تاریخی، طبیعی و مذهبی است اما زیرساخت ها متناسب با جاذبه های گردشگری رشد و توسعه نیافته است.
معاون گردشگری میراث فرهنگی کشور، ساماندهی تعطیلات در طول سال و توزیع مناسب آنها در مناطق مختلف کشور را یکی دیگر از برنامه ها و اهداف اساسی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشور در اجرای طرح خدمات سفر عنوان کرد.
وی گفت: افزایش تعداد گردشگران خارجی و رسیدن به مرز ۲۰ میلیون نفر از مهمترین برنامه های این سازمان است.
رحمانیموحد همچنین به رشد ۱۵ درصدی گردشگرپذیری در کهگیلویه و بویراحمد اشاره کرد و گفت: بسترهای لازم برای توسعه گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد فراهم می شود.
وی عنوان کرد: استفاده بهینه از پل ارتباطی بین طبیعت و تاریخ و دو اقلیم آب و هوایی و گردشگری عشایری از ظرفیتهای این استان برای توسعه صنعت توریسم است.
رحمانی اظهار داشت: توسعه اقامتهای بومگردی از اولویتهای سازمان گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد است.
نظر شما