پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۲۲:۳۶

حجت الاسلام قبادی خواستار شد:

مشارکت دستگاههای اجرایی کرمانشاه برای اسکان مبلغان طی ماه رمضان

مشارکت دستگاههای اجرایی کرمانشاه برای اسکان مبلغان طی ماه رمضان

کرمانشاه- مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه خواستار مشارکت دستگاه‌های اجرایی استان برای اسکان مبلغین اعزامی به استان طی ماه مبارک رمضان شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام اسماعیل قبادی شامگاه چهارشنبه در شورای اداری استان کرمانشاه که در محل سالن شهدای استانداری برگزار شد از عدم حضور برخی از مدیران در نمازهای جماعت انتقاد و تاکید کرد: مدیران دستگاهها در نمازهای جماعت حضور یافته و تا حد امکان از برگزاری جلسات در موقع اذان خودداری کنند تا باعث ضعف این موضوع نشود.

وی افزود: اولین ثمره حکومت صالحان و مؤمنین برپایی نماز و دستورات دینی و توجه ویژه به امر مقدس نماز است که باید بر آن تاکید شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه تصریح کرد: بنابر فرموده قرآن و آموزه های دینی، مؤمنین اگر قدرت پیدا کنند حتما به سمت اقامه نماز، پرداخت زکات، ترویج انفاق و امر به معروف و نهی از منکر خواهند رفت.

حجت الاسلام قبادی گفت: یاری خداوند به اطاعت و فرمانبرداری از اوست و حضور مدیران در نمازهای جماعت دستگاه های خود، باعث رونق و تحقق این خواسته می‌شود.

وی یادآور شد: براساس آیین نامه توسعه و ترویج نماز، اعزام مبلغ و روحانی به مراکز و دستگاهها برعهده سازمان تبلیغات اسلامی بوده و ما هم صرفا براساس درخواست مسئولین عمل خواهیم کرد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه افزود: از سوی دیگر، نظارت، ارزیابی، اعزام و جابجایی مبلغ توسط این سازمان صورت می گیرد لذا برای ساماندهی این امر مهم، سازمان تبلیغات اسلامی پیشنهادی را به دولت جناب آقای روحانی داده و دولت هم آنرا مصوب کرده است.

وی افزود: برای ساماندهی بهتر و بیشتر نماز جماعت در ادارات و اعزام مبلغ واجدالشرایط تفاهم نامه ای میان روحانیون و دستگاه اداری منعقد شود که ما بتوانیم مسئولیت اعزام، نظارت ارزیابی و کیفیت بخشی را برعهده بگیریم.

حجت الاسلام قبادی تصریح کرد: برخی از ادارات شاید این موضوع را ندانسته و یا نپرسیده اند و خودشان از روحانی و مبلغ دعوت به عمل آورده اند و بعدا هم دچار مشکل شده اند که دراین صورت سازمان تبلیغات برای ورود به قضایا وظیفه ای ندارد.

وی افزود: باتوجه به اینکه ماه مبارک رمضان در پیش رو است و در این ماه مسافرت‌ها کاهش یافته و مهمانسراهای ادارات خالی می ماند، لذا خواست ما این است که همچون سال های گذشته در اسکان مبلغین مشارکت داشته باشند. اگرچه این وظیفه مردم است اما از آنجا که دولت خود را خدمتگزار دین و قرآن می داند در این امر مشارکت داده شده است.

رنجبر: برگزاری مراسم شبی با قرآن به مناسبت سالگرد ارتحال آیت الله زرندی

در ادامه فرماندار کرمانشاه نیز به برگزاری مراسم سالگرد ارتحال آیت الله زرندی در روز هفتم خرداد اشاره و از حضور مسیح مهاجری به عنوان سخنران این مراسم و همچنین سید حسن خمینی(نوه امام راحل) در این مراسم خبرداد.

فضل الله رنجبر، هم‌چنین از مراسم انس با قرآن(شبی با قرآن) در شامگاه ششم خرداد و در حوزه علمیه امام خمینی (ره) استان کرمانشاه خبر داد و گفت: هم‌چنین به منظور گرامیداشت آیت الله زرندی نمایشگاه عکسی از آن مرحوم در محل حوزه علمیه برپا خواهد شد.

کد خبر 2586699

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha