اين نويسنده در گفت وگو با خبرنگارفرهنگ و ادب مهر، با بيان اين مطلب افزود : كشورهايي كه در زمينه وبلاگ نويسي و وسائل ارتباطي الكترونيكي از ما پيش تر بوده اند تا به حال از كتاب بي نياز نشده اند ، زيرا كتاب جايگاه خاص خود را دارد .
وي خاطرنشان كرد : آنچه كه تا به امروزدركشورما بوده تنها يك تغييرذائقه بوده است ، يعني تعدادي ازنويسندگان كه كتاب مي نويسند ازاين امكان فقط به عنوان اينكه از قلم و كاغذ استفاده نكنند بهره مي برند و درواقع اين فن آوري ، نقش يك منشي را براي آنان ايفاء مي كند . همچنين كساني نيز هستند كه نمي توانند آثار خود را به چاپ برسانند و از اين روش براي ارائه آثار خود استفاده مي كنند كه البته نويسندگان برجسته اي در اين ميان وجود دارد .
زاهدي مطلق ياد آور شد : اينترنت فضايي براي بروزاستعداد ها ايجاد كرده و نويسندگان جواني كه امكان چاپ آثارشان را ندارند ازطريق سايت ها و وبلاگ ها آثار خود را به مخاطبان ارائه مي كنند .
نويسنده كتاب " كي خوشمزه تره " تصريح كرد : به عقيده من سايت ها و وبلاگ ها براي نويسندگان مي تواند جايي براي تمرين باشد يعني اين مكان جايي براي نوشتن و تمرين كردن است و در نهايت وقتي آثار آماده انتشار شد به چاپ برسانند . ضمنا برخي كه در سايت ها و وبلاگ ها قلم مي زنند درچارچوب هاي تعيين شده جامعه نمي نويسند و آن طور كه مايلند قلم مي زنند كه البته بايد به اين افراد كمك شود تا اين فضا منجر به فضاي نا سالم ادبي نشود و يك فضاي سالم و بالنده ادبي فراهم آيد .
وي در ادامه اضافه كرد : هرچه اين بازار فن آوري و تكنولوزي پر رونق تر باشد به بازار كتاب هم كمك خواهد شد زيرا اين سليتها براي ارتباط نويسندگان و همفكري و كمك به شناخت و معرفي آثارشان به يكديگر بسيار مفيد است و حاصل اين امر به نفع كتاب است .
ابراهيم زاهدي مطلق در پايان گفت و گو با مهر، گفت : يك نكته بسيار مهم اين است كه اطلاعات در رايانه ها ممكن است روزي از بين برود و يا مشكلي تمام مطالب در يك سايت را پاك كند اما در مورد كتاب اين اتفاقات هيچگاه نمي افتد و كتاب ماندگاري بيشتري دارد و من نمي توانم اين پيش بيني را كنم كه اينترنت جاي كتاب را بگيرد و اين امر را بعيد مي دانم .
نظر شما