به گزارش مهر ، در آيين پاياني اين جشنواره كه روز هفتم دي همراه با برنامه هاي متنوعي برگزار شد از 19 برگزيده بخش قصه گويي مربيان، قصه گويان آزاد داوران نوجوان قصه گويي، شعرخواني و مقاله بااهداء جوايزي تقدير شد.
نهمين جشنواره قصه گويي مراكز فرهنگي هنري كانون امسال باحضور بيش از700 مربي درمراكز كانون سراسر كشور مراحل مقدماتي خود را طي كرد تادر نهايت 30 مربي قصه گو، 15 قصه گوي آزاد اصفهاني و 30 مربي براي مسابقه شعرخواني به مرحله نهايي جشنواره كه طي روزهاي چهارم لغايت هفتم دي ماه در اصفهان برگزار شد، راه يابند.
رقابت جذاب،شيرين و خاطره انگيز شركت كنندگان در جشنواره قصه گويي كه هر يك جلوه هايي از فرهنگ و ادبيات غني فارسي را در قالب قصه هايي بر گرفته از متون كهن و معاصر ادبيات ايران براي كودكان بازگو كردند و گنجينه ارزشمند حكايت و داستان هاي ايراني را با شيريني كلامشان گشودند ، در كنار مسابقه شعرخواني و مقاله، مقابل چشم 4 گروه داوري به قضاوت گذاشته شد.
در پايان داوران بخش قصه گويي شامل «غلامعلي كيومرثي»، « محمد مخلصي»، «اسدا...شكرانه»،«سرور پوريا» و «ملك چيذري »؛از ميان30 شركت كننده اين بخش «شهره نادري» از اصفهان را با قصه «چطور شد كه ستاره ها به آسمان آمدند؟»،«عليرضا آقايي» ار ايلام با قصه «مردي كه شهرش را گم كرده بود»،«ندا ربيعي» از كردستان با قصه «صفر كله گنده»، « بهشته قطبي » از كرمانشاه با قصه «شير بي يال و دم و اشكم» و «شهلا ملبوسي»از استان گلستان را با قصه «شيرين و فرهاد» به عنوان برگزيدگان اين رقابت فرهنگي معرفي كردند.
اين داوران همچنين از ميان 15 شركت كننده اصفهاني بخش آزادشامل معلمان مدارس، مربيان مهد كودك و مجريان برنامه هاي تلويزيوني؛«پري كربلايي» بازيگر و هنرمند صدا و سيماي مركز اصفهان را با قصه «طوطي و بازرگان»، «آزاده يوسفي» دانشجوي كارشناسي ارشد زبان و ادبيات فارسي با قصه «دوازده برادر» و «مينا پورنيا» مجري صدا و سيماي اصفهان را با قصه «سه رنگ» شايسته دريافت جايزه شناختند.
دربيانيه داوران بخش قصه گويي بر آموزش بيشتر مربيان كانون و معلمين مدارس و ديگر علاقه مندان به قصه گويي توسط كانون و انتخاب قصه هايي با مضامين ديني براي شركت در دوره هاي آينده از سوي شركت كنندگان تاكيد شده است.
اين گزارش مي افزايد: 10 دختر و پسر نوجوان عضو مراكز كانون اصفهان براي نخستين بار در اين جشنواره قصه هاي بازگو شده قصه گويان را از نگاه خود داوري و مورد ارزيابي قرار دادند.
داوران نوجوان در بيانيه خود از دست اندركاران جشنواره به واسطه در نظر گرفتن نظر هاي آنان كه باعث رشد و شكوفايي كودكان ونوجوانان مي شود صميمانه تشكر كرده اند.
نظرهاي اين داوران نوجوان در مورد «پري كربلايي» و «ندا ربيعي» با همكاران بزگسال خود شبيه بود ولي آنها «الهام دارابي» از لرستان با قصه «وي ه تو دختر»، «مسرور وكيلي» از مازندران با قصه «تولد مادر بزرگ» و «قاسم محمدي» از اصفهان با قصه «يك كوزه پر از طلا» را نيز به عنوان برگزيدگان جشنواره معرفي كردند.
همچنين در بخش جديد شعرخواني و مشاعره نيز كه امسال به بخشهاي اين جشنواره افزوده شده است، گروه داوري شامل «عرفان نظرآهاري»، «سودابه اميني» و «عليمراد خرمي»؛از ميان 30 مربي كانون، 6 نفر را شايسته دريافت جايزه شناختند.
بر اين اساس «علي اكبر پور رسول» از آذربايجان غربي،«سميه دهقان پور»از اصفهان، «داريوش همتي» از ايلام،«اعظم ايزدي» از فارس، «سميه ياوري» از كرمان و «اسماعيل اله دادي» از لرستان جوايز بخش شعرخواني جشنواره را دريافت كردند.
به گزارش مهر ، در بخش مقاله نيز « جعفر ابراهيمي»، «ملك چيذري»، «سرورپوريا»و«اسدا... شكرانه» داوران اين بخش جديد جشنواره قصه گويي از ميان 15 مقاله بخش نهايي مقاله هاي« تاثير تربيتي قصه گويي در نظام آموزشي» از «سيد مرتضي جزايري»، «مقاله اي كه مقدمه ندارد»از عباس حداديان ناييني،«بيبليوتراپي» از «كيارخ معطر» و «ياسمن بانكي» و «بررسي تاثير قصه گويي بر هوش هيجاني كودكان پيش دبستاني» از «عبدالرسول جمشيديان»، «رضا همايي» و «سعيد صادقي» را شايسته دريافت جايزه معرفي كردند.
نهمين جشنواره قصه گويي و شعر خواني مراكز فرهنگي، هنري كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان عصر روز هفتم دي ماه در اصفهان پايان يافت .
نظر شما