به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله جوادی آملی در جلسه درس اخلاق هفتگی خود که با حضور نیروهای هوا و فضا و دانشجویان دانشگاه شهید رجایی تهران، سازمان بسیج دانشجویی کشور و خواهران شرکت کننده در اجلاسیه حجاب، عزت و عشق و در محل نماز خانه بنیاد بین المللی وحیانی اسراء برگزار شد، بر ضرورت معرفت شناسی به ویژگی های شخصیتی پیامبراکرم(ص) درجامعه اسلامی تأکید کردند.
آیت الله جوادی آملی با بیان اینکه ماه شعبان، ماه خود سازی و ماه پیامبر(ص) است، افزود: قرآن کریم، پیامبر(ص) را اسوه حسنه و الگوی معرفتی و اخلاقی برای امت اسلام قرار داده و بر اهمیت الگو گیری از رسول خاتم(ص) تأکید می کند.
وی اظهار داشت: شخصیت پیامبراسلام آن قدر در قرآن اهمیت دارد که خدای متعال حتی به فرشتگان هم خطاب می کند بر محمد(ص) درود و تهیت بفرست زیرا پیامبر بزرگ شخصیت اسلام است و حق زیادی بر امت اسلام دارد.
وی سپس به سیره پیامبر اسلام اشاره کرد و افزود: صلواتهایی که در حق پیامبر(ص) در ایام شعبانیه آمده است را محترم بشمارید، پیامبر(ص) تا زنده بود اهل تهجد، نماز شب، عبادت، بندگی و خدمت به جامعه و اسلام بود.
آیت الله جوادی آملی ادامه داد: نمازهای پیامبر(ص) فوایدی برای امت اسلامی داشته است که یکی از فوائد آن شفیع و طریق راه قرار دادن پیامبر(ص) است. باید از خدا بخواهیم رسولش را شفیع و طریق راه برای سعادت انسانها قرار بدهد.
این مرجع تقلید افزود: انسانها باید تلاش کنند تا از طریق معرفت شناسی از راه و روش پیامبر(ص) به سعادت برسند. این مسیر و طریق قرار دادن هیچ گونه مزاحمتی نخواهد داشت، چون وسیع است.
آیت الله جوادی ابراز داشت: خدا راه و روش و سبک زندگی رسول خاتم(ص) را صراط مستقیم و الی الله برای انسانها قرار داده تا انسانها از این دشت باز و بدون هیچ گونه مزاحمتی بهره ببرند و به نهایت درجه کمال برسند.
وی افزود: دعاهای ماه شعبان مدرسه انسان سازی، شناخت و راه رسیدن به طریقت پیامبر(ص) است و خوشا به حال آنهایی که از این ظرفیت استفاده می کنند و خود را به طریقیت و راه و روش پیامبر(ص) نزدیک می کنند.
آیت الله جوادی آملی ابراز داشت: باید در این ماه شعبان که ماه رسول خاتم(ص) است، از خدا بخواهیم تا همانند امام حسین(ع) دارای همت و اراده قوی باشیم. اگرکسی وارد حوزه شد باید همت بلند او، این باشد به نهایت درجه علمی یعنی مرجعیت و فقاهت برسد، غیر از آن فائده ای برای حوزه ها نخواهد داشت.
وی ادامه داد: اگر کسی وارد دانشگاه شد، باید تلاش او این باشدکه به نهایت درجه علمی یعنی متخصص در آن رشته خاص بشود، این همان همت بلند است.
این مرجع تقلید خاطر نشان ساخت: امام حسین همت بلند داشت یعنی کاری انجام دادند که تا الان مانند آن را کسی انجام نداده بود و خدا هم همت های ضعیف را دوست ندارد.
این مفسر قرآن اظهار داشت: باید در این ماه از خدا بخواهیم رحمت و موهبت خود را به ما عطا کند و تا زمانی که در دنیا هستیم باید سعی کنیم از دایره رحمت الهی خارج نشویم هم چنانکه بسیاری از شخصیت ها و صاحبان اهل معرفت این گونه بوده اند.
نظر شما