به گزارش خبرنگار مهر، احمد هاشمی صبح سه شنبه در بیست و سومین همایش هماهنگی ارگانهای دریایی در محمودآباد، شمار شناورهای فعال در جنوب کشور را چهار هزار و ۵۰۰ فروند بیان کرد و گفت: گستردگی فعالیت این شناورها از خرمشهر تا چابهار است.
وی تامین نقدینگی برای نوسازی شناورهای سنتی را از جمله چالشها بیان کرد و گفت: فرسودگی ناوگان سنتی از جمله چالشهاست که بیش از ۶۰ درصد ناوگان فرسوده هستند.
وی با اشاره به اینکه با خروج هر ناوگان ۳۰ تا ۴۰ نفر بیکار می شوند گفت: همچنین به دلیل استاندارد نبودن شناورها امکان دارد کشورهای حاشیه اجازه ورود شناورها را به بنادرشان ندهند که همانند بمب ساعتی، کشتیرانی سنتی را تهدید می کنند.
مدیرعامل اتحادیه شرکتهای تعاونی حمل و نقل دریایی بار و مسافر گفت: بودجه ای که برای نوسازی ۲۰۰ فروند شناور نیاز است به اندازه خرید ۱۵ تا ۲۰ فروند شناور فلزی است و باید در این زمینه برنامه ریزی شود.
پروین فرشچی معاون دریایی سازمان حفاظت محیط زیست کشور نیز با بیان اینکه کشور ناگزیر است به سوی توسعه صنعت رود گفت: این همه سرمایه گذاری برای صنایع مختلف درنظر گرفته شده است ولی آیا برای حفظ محیط زیست نیز سرمایه گذاری می شود.
وی تصریح کرد: چقدر از سرمایه گذاری ها در راستای حفظ محیط زیست و پایداری صنعت گرفته می شود.
وی ایجاد نهاد و ساختاری منسجم برای هماهنگی ارگانهای دریایی در کشور را ضروری برشمرد.
نظر شما