پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۹ خرداد ۱۳۹۴، ۶:۰۷

افزایش سهم مرگ های سرطانی در جهان

افزایش سهم مرگ های سرطانی در جهان

طبق یک گزارش جدید در حال حاضر درصد بیشتر مرگ و میرهای جهانی ناشی از سرطان است.

به گزارش خبرنگار مهر، بین سال های ۱۹۹۰ و ۲۰۱۳، نسبت تمام مرگ و میرهای ناشی از سرطان از ۱۲ درصد به ۱۵ درصد افزایش یافت.

در مجموع در سال ۲۰۱۳، ۱۵ میلیون نفر مبتلایان جدید به سرطان تشخیص داده شده و ۸ میلیون نفر هم جان خود را از دست دادند.

طبق یافته محققان، از زمان تولد تا سن ۷۹ سالگی، یک مرد از هر ۳ مرد و یک زن از هر ۵ زن به سرطان مبتلا می شود. شایع ترین سرطان عامل مرگ در سال ۲۰۱۳، سرطان نای، نایژه و ریه بود کخهمنجر به مرگ ۱.۶ میلیون نفر شد.

طبق مطالعه گروه مشارکت پیشگیری جهانی از سرطان، سرطان سینه شایع ترین سرطان عامل مرگ در بین زنان و سرطان ریه شایع ترین سرطان در بین مردان بود.

این تیم داده های مربوط به ۲۸ نوع سرطان را در ۱۸۸ کشور بین سال های ۱۹۹۰ و ۲۰۱۳ مورد تحلیل قرار دادند.

کد خبر 2763462

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha