علی خادمی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پلدختر در این رابطه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: کاشت محصول خیار در شهرستان پلدختر در طول سال در دو نوبت صورت می گیرد.
وی بیان داشت: برداشت محصول خیار در شهرستان پلدختر طی فصلهای بهار و پاییز انجام می گیرد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پلدختر به میزان تولید محصول خیار در این شهرستان اشاره کرد و گفت: سالانه به صورت متوسط بیش از ۱۴۰ هزار تن خیار در شهرستان پلدختر برداشت می شود.
خادمی با اشاره به رتبه شهرستان پلدختر در بحث تولید محصول خیار در استان تصریح کرد: شهرستان پلدختر دارای رتبه نخست در زمینه تولید محصول خیار در استان لرستان است.
ضرورت ایجاد میدان میوه و تره بار در پلدختر
وی با اشاره به اشتغالزایی ایجاد شده با کاشت این محصول در شهرستان پلدختر عنوان کرد: در شش ماه از سال بیش از چهار هزار فرصت شغلی برای کشاورزان شهرستان پلدختر با کاشت محصول خیار ایجاد می شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستتان پلدختر مهم ترین مشکل در زمینه فروش محصول خیار در این شهرستان را عدم وجود میدان میوه و تره بار عنوان کرد و گفت: در این راستا می طلبد که این امر از سوی متولیان در این حوزه عملیاتی شود.
لزوم ورود بخش خصوصی برای ایجاد صنایع تبدیلی خیار در پلدختر
فرماندار شهرستان پلدختر نیز در این رابطه در گفتگو با خبرنگار مهر به بحث ایجاد صنایع تبدیلی در کنار کاشت محصول خیار در این شهرستان اشاره کرد و گفت: اخیرا ایجاد یک کارخانه تولید خیار شور در شهرستان پلدختر مصوب شده که می طلبد بخش خصوصی برای راه اندازی آن اقدام کند.
ترابی نژاد همچنین به موضوع ایجاد میدان میوه و تره بار در شهرستان پلدختر اشاره کرد و گفت: در حال حاضر میدان میوه و تره بار در شهرستان پلدختر نداریم که دنبال هستیم با همکاری بخش خصوصی و دولتی نسبت به ایجاد این میدان در سطح شهرستان اقدام کنیم.
نظر شما