سیدرسول منفرد در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اهداف جشنواره مردمی فیلم «عمار» بیان کرد: دبیرخانه جشنواره عمار هم اکنون در حال جمع آوری فیلم هایی با موضوع «حق هسته ای» است.
وی ادامه داد: جشنواره «عمار» در راستای اهدافی که داشته است از جمله تصحیح چرخه تولید در سینما، به کارگیری نیروهای داوطلب و خودجوش متناسب با ظرفیت های انقلاب، تقویت جبهه فرهنگی انقلاب در مکان های مختلفی چون مسجد، مدرسه، خانه و دیگر مکان ها و قرار دادن هنر در خدمت انقلاب به فعالیت های خود ادامه می دهد.
دبیر اجرایی جشنواره «عمار» با اشاره به فراخوانی که چندی پیش درباره نهضت فیلمسازی آماتور با موضوع «حق هسته ای» منتشر شد، عنوان کرد: این یکی از نمونه هایی است که هنر را در خدمت انقلاب قرار داده است.
فیلمسازانی که فیلم ساختن شغلشان نیست
منفرد با اشاره به اینکه امسال بخش «فیلم ما» به صورت مستقل از جشنواره فعالیت می کند، گفت: ما در دو سال اخیر بخش «فیلم ما» را به جشنواره اضافه کردیم و فیلمسازان آماتور در این جشنواره شرکت کردند و حالا قرار است این بخش در سایر ایام سال در قالب نهضت فیلمسازان آماتور هم فعال باشد.
وی در توضیحات بیشتر خود اظهار کرد: در این نهضت که فیلمسازان آماتور در آن شرکت دارند فرم و تکنیک اهمیت چندانی ندارد و ما می خواهیم این فیلم ها را مثل گذشته در مساجد، پایگاه ها و دیگر مکان ها به اکران برسانیم.
دبیر اجرایی جشنواره فیلم «عمار» هدف از این بخش را شناسایی استعدادها عنوان کرد و گفت: هدف ما از فعالیت بیشتر در بخش «فیلم ما» شناسایی استعدادها و ایده هاست و اینکه بتوانیم با امکانات حداقلی و ایده های خود در زمینه هنر انقلاب کار کنیم. در این حوزه باید به سراغ افرادی برویم که در حوزه کار فرهنگی دغدغه فیلمسازی دارند اما این کار شغلشان نیست و به عنوان یک ابزار به آن نگاه می کنند و از اهداف دیگر هم این است که روی سوژه های بسیاری که در کشور داریم کار کنیم.
صدای بخشی از مردم از سینمای حرفه ای شنیده نمی شود
منفرد تاکید کرد: فیلمساز حرفه ای سینما نمی تواند این سوژه ها را کشف کند و به آنها بپردازد و اصلا دغدغه چنین کاری را ندارد.
وی اضافه کرد: از دیگر اهداف ما این است که برای بسیاری از این افراد که توان، همت و ذوق ساخت فیلمسازی دارند بستری را فراهم کنیم و اعتماد به نفس آنها را افزایش دهیم و البته جایزه ما هم برای این افراد تدارک دیدن شرایطی برای دیدن فیلمشان است چراکه در عمار تاکید ما بر این است که اگر بخواهیم جایزه ای هم به افراد بدهیم باید این جایزه معنوی باشد.
منفرد درباره زمانبندی فراخوان های بخش «فیلم ما» عنوان کرد: فراخوان این بخش با موضوعات مختلف و در مقاطع متفاوتی صورت می گیرد و ما در زمان های مختلف برای سوژه های مورد نظر خود فراخوان می دهیم تا مردم دیدگاه های خود را بیان کنند چون احساس می کنیم که بخشی از مردم هستند که صدایشان از طریق سینمای حرفه ای شنیده نمی شود.
وی در پایان بیان کرد: در حال حاضر کسانی که می خواهند در نهضت مردمی فیلمسازی آماتور شرکت کنند فرصت دارند تا ۲۰ خرداد ماه فیلم های خود را با موضوع «حق هسته ای» به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
نظر شما