پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۴ خرداد ۱۳۹۴، ۹:۵۶

در گفتگو با مهر مطرح شد؛

یک میلیون و ۷۵۰ هزار گردشگر خارجی از موزه های ایران بازدید کردند

یک میلیون و ۷۵۰ هزار گردشگر خارجی از موزه های ایران بازدید کردند

مدیرکل امور موزه های کشور از بازدید نزدیک به ۲۰ میلیون نفر از موزه ها و محوطه های تاریخی در سال ۹۳ خبر داد و گفت: از این تعداد یک میلیون و ۷۵۰ هزار نفر گردشگر خارجی بوده اند.

محمد رضا کارگر به خبرنگار مهر گفت: به طور دقیق ۱۹ میلیون و ۸۵۰ هزار نفر از اماکن تاریخی، موزه ها و محوطه های تاریخی متعلق به سازمان میراث فرهنگی بازدید کرده اند که از این تعداد یک میلیون و ۷۵۰ هزار نفر از آنها بازدیدکننده خارجی بوده اند. این آمار از روی تعداد بلیت های ارائه شده و بازدیدهای رایگان انجام شده به دست آمده است.

وی ادامه داد: برخی از این بازدیدها به صورت رایگان انجام شده است با این حال در آمار تعداد بازدیدها، لحاظ شده اند. همچنین بیشترین بازدیدها از مجموعه تخت جمشید و کاخ موزه های تهران صورت گرفته است.

کارگر پیش از این درباره درآمد حاصل از تعداد بازدیدهای انجام شده در سال ۹۳ گفته بود: درآمد موزه‌های زیر نظر سازمان میراث فرهنگی در سال ۹۳ در آستانه‌ ۴۰ میلیارد تومان بود، امسال نیز پیش‌بینی کردیم با انجام یک‌سری تمهیدات، درآمد ۶۰ میلیارد تومانی تا پایان سال ۹۴ داشته باشیم.

کد خبر 2767507

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha