به گزارش خبرنگار مهر، الماس پورزاهدی ظهر یکشنبه در نشست خبری با خبرنگاران افزود: با توجه به وسعت منطقه حوزه عملیاتی ما شامل شش استان میشود که ۱۴ مرکز انتقال نفت و تأسیسات در آن فعالیت میکند
وی در ادامه افزود: ظرفیت ذخیرهسازی مخازن نفت خام پالایشگاه تبریز ۵۰۰ میلیون لیتر بوده که ۲۳۷ میلیون لیتر آن پس از تغییر و تحولات تبادل میشود.
پورزاهدی گفت: هزار و ۸۰۰ کیلومتر طول خطوط انتقال نفت خام این شرکت است و گستردگی خطوط موجب شده برخی سازمان ها هنگام فعالیت خود مشکلاتی را برای این شرکت بوجود آورند.
مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه شمال غرب با بیان اینکه میانگین روزانه انتقال نفت خام به پالایشگاه تبریز ۱۱۵ هزار بشکه است که تا کنون بیش از شش میلیارد لیتر نفت از طریق خط لوله به وسیله پمپاژ به تبریز انتقال داده شده است گفت: تامین نفت خام پالایشگاه تبریز و بخشی از خوراک پتروشیمی استان آذربایجان شرقی برعهده این شرکت است.
پور زاهدی گفت: شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه شمال غرب مجموعا بیش از ۵۶ میلیارد و ۱۳۶ میلیون لیتر انواع فرآورده های نفتی و همچنین ۶ میلیارد لیتر نفت خام را در سال ۱۳۹۳ انتقال داده است که انتقال نفت خام توسط خط لوله ۱۶ اینچ و انتقال فرآورده های نفتی به وسیله خطوط ۱۴،۱۲،۱۰،۸ اینچ انجام می شود.
پور زاهدی تاکید کرد: تامین فرآورده نفتی «سوخت» استانهای زنجان، آذربایجان شرقی و غربی، اردبیل، تامین سوخت هواپیما، سوخت نیروگاه اردبیل و ارومیه ، تعمیر و نگهداری کلیه سستم های مخابراتی حوزه استحفاظی مراکز انتقال نفت، تعمیر و نگهداری کلیه ساختمانهای مسکونی ، تعمیر و نگهداری ایستگاههای کاتدیک، تعمیر و نگهداری کلیه ماشین آلات سبک و سنگین، تعمیر و نگهداری مسیر خطوط لوله به طول تقریبی هزار و۷۵۰ کیلومتر از وظایف مهم این شرکت است.
وی با اشاره به اینکه شرکت خط لوله و مخابرات نفت منطقه شمالغرب دارای خط لوله ۱۲،۱۴،۱۰ و ۸ اینچ است افزود: با ۱۴ هزار کیلومتر فعلی و افزوده شدن سه هزار کیلومتر دیگر در آینده مشکلی در این بخش وجود نخواهد داشت.
مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه شمال غرب تصریح کرد: اقدامات متعددی از قبیل نگهداری، تعمیر و تجهیز خطوط لوله در منطقه شمال غرب کشور انجام می گیرد و مشکلی درخطوط لوله نفت کشور نداریم.
پور زاهدی با بیان اینکه این شرکت یکی از بزرگترین مناطق کشور به حساب می آید، افزود: سال گذشته شش میلیارد لیتر نفت خام از طریق لوله ۱۶ اینچ خط تهران - تبریز و از طریق پمپ کردن به طرف تبریز انتقال داده شد.
وی افزود: این شرکت ۱۸ ایستگاه مخابراتی اشتهارد، قزوین، مراغه ، میاندو آب و ارومیه، ترکمنچای، تبریز و غیره دارد.
مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه شمال غرب با تاکید بر اینکه بهترین، ارزانترین، ایمن ترین روش انتقال فرآورده های نفتی در حال حاضر در جهان استفاده از خطوط لوله نفت می است گفت: با یك محاسبه ساده می توان به اهمیت این مطلب پی برد. در سال ۹۳ مجموع انتقال فرآورده و نفت خام بیش از ۱۲ میلیارد لیتر بوده است ، اگر تانكرهای ۳۰ هزار لیتری جهت این امر استفاده می شد نیاز به تردد ۴۰۰ هزار تانكر در سال جهت انتقال این میزان مواد بوده كه در روز حداقل ۱۱۰۰ رفت و به تبع آن برگشت نیاز است.
پور زاهدی افزود: كاهش آلودگی زیست محیطی، كاهش تصادفات جاده ای، كاهش تعمیرات، كاهش خطرات ناشی از آتش سوزی هاو نشتی ها، و صرفه جویی های بسیار دیگری در قبال انتقال از طریق خطوط لوله میسر می شود.
پورزاهدی با بیان اینکه انتقال فرآوردهها از طریق خطوط لوله یکی از ایمنترین، ارزانترین، باکیفیتترین روشهای انتقال است افزود: افزایش جمعیت و قرارگیری خطوط لوله در مسیر توسعه شهری از مهمترین مشکلات است که عدم هماهنگی سایر سازمانها و ارگانها میتواند نگرانیهای جدی فراهم کند.
مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه شمالغرب در ادامه با بیان اینکه این شرکت از پایان نامه های دانشگاهی در حوزه نفت و انتقال فرآورده های نفتی استقبال می کند گفت: شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه شمالغرب به دنبال تعامل با دانشگاهها هستیم به همین جهت از پایاننامهها در زمینه کاری خود حمایت میکنیم.
نظر شما