۲۰ خرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۰۴

دنیامالی:

نوسازی مدارس تجدید حیات اجتماعی در بافت های فرسوده است

نوسازی مدارس تجدید حیات اجتماعی در بافت های فرسوده است

رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه با نوسازی مدارس می توان به نوعی تجدید حیات اجتماعی مناطق آسیب پذیر را فراهم آورد، گفت: منابع کمکی مدیریت شهری به آموزش و پرورش هدفمند تر باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد دنیا مالی در جلسه هماهنگی نوسازی و بهسازی مدارس شهر تهران گفت : امروزه با سهمیه بندی مدارس ظلم بزرگی در حق فرزندان تهرانی کرده ایم و باید این نگاه اصلاح شود. فرزندانی که قابلیت های فراوانی دارند اما به دلیل اینکه در مناطق برخوردار قرار ندارند شانس رفتن به دانشگاه های بزرگ تهران برای آن ها به حداقل می رسد.

وی ادامه داد: امروزه ما با مناطقی در شهر تهران مواجه هستیم که آسیب های اجتماعی در آنجا موج می زند ، از مزاحمت برای نوامیس و نبود امنیت گرفته تا بزهکاری و مواردی از این دست. این محدوده ها نیز عمدتا جز بافت فرسوده هستند ، محدوده هایی که مدارس در آنها تعطیل است.

دنیا مالی گفت: مدیریت شهری هر ساله بودجه ای به مدارس تخصیص می دهد در حالی که من اعتقاد دارم این پول باید در مدارسی که در بافت فرسوده قرار دارند هزینه شود در مکانهایی که به دلیل وجود همین بافت های فرسوده مدارس تعطیل شده اند و امینیت از بین رفته است.

وی اظهار داشت: دراین مناطق ماحیات اجتماعی نداریم در حالی که با نوسازی و بهسازی و ایجاد مدارس می توانیم این حیات اجتماعی را تجدید کنیم، بنابراین اگر هدفمند منابع را هزینه کنیم به نتیجه می رسیم.

رئیس کمیسیون عمران خاطر نشان کرد: ما در اول مهر به همه فرزندان گل می دهیم و ورود آنان را به مدارس جشن می گیریم اما من مطمئنم خود این فرزندان اگر بدانند با هزینه این گلها می توان مدارس ساخت اینکار را انجام می دادند.

وی همچنین تصریح کرد: متاسفانه به رغم اینکه ما بارها اعلام کردیم که وضعیت عمرانی مدارس را در اختیار شهرداری قرار دهند اما این مهم هنوز میسر نشده است. این در حالی است که ما اعلام کرده ایم هیچ دخالتی در حوزه آموزشی نخواهیم داشت.

دنیا مالی گفت: مدارس تنها یک مکان محصور که ارتباطی با بیرون نداشته باشد نیست بلکه مدارس در ارتباط با مقوله های ترافیکی خارج از ساختمان خود نیز می باشد. خیابان های منتهی به آن ، محدوده قرار گیری و به نوعی مدارس بر ترافیک تاثیر گذار هستند. از اینرو باید گفت که حوزه عمرانی مدارس باید به شهرداری ها سپرده شوند.

مکان یابی مدارس جدید نیاز مبرم امرز ما است

رئیس کمیته عمران شورا نیز در این جلسه گفت: مدارس مکان هایی هستند که آینده سازان کشور در آنجا پرورش می یابند بنابراین پولی که درمدرسه خرج شود هزینه نیست بلکه سرمایه گزاری است.

اقبال شاکری اظهار داشت: در تبصره ۴۰ بودجه سال ۹۴ شهرداری تهران کمک به مدارس، هزینه بخشی به شمار می رود و از اینرو از دخالت در نحوه انجام آن از سوی مناطق جلوگیری می شود.

وی افزود: امروزه آموزش وپرورش دارایی دارد ولی نقدینگی ندارد همچنانکه برخی ازمدارس فضاهای بسیاری دارند که بلا استفاده است. از اینرو باید با برنامه ریزی این دارایی ها را نقد کنند. مکان یابی مدارس جدید نیز نیاز مبرم امروز ما است.

شاکری تصریح کرد: امروزه باید مدارس به گونه ای باشند که استانداردهای روز در آن رعایت شده و سرانه های مورد نیاز در آن تامین شود به همین دلیل مکان یابی مدارس برای ما دارای اهمیت است، مدارسی که اغلب جانمایی مناسبی نداشته اند.

وی خاطر نشان کرد: برای تبدیل به احسن دارایی های آموزش و پرورش شهرداری بهتیرین گزینه خواهد بود و می تواند بهترین کار را انجام دهد.

کد خبر 2774414

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha