به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا صیدی امروز در مراسم بهره برداری از ۳۷۰ پروژه مخابراتی استان تهران و البرز گفت: ۵۰ درصد این فیش ها نیز به مسکن مهر مربوط می شود.
وی افزود: هم اکنون هشت میلیون و ۹۰۰ هزار خط تلفن ثابت در تهران و البرز منصوب شده که از این تعداد هفت میلیون و ۹۰۰ هزار خط مشغول به کار است و با این تعداد ضریب نفوذ تلفن ثابت در استان تهران و البرز به ۵۰.۴۷ درصد رسیده است.
وی با بیان اینکه ضریب نفوذ تلفن ثابت در خانوار ۱۵۹ درصد است گفت: همچنین هم اکنون یک میلیون پورت اینترنت پرسرعت در تهران و البرز منصوب شده که ۸۳۳ هزار خط ADSL مشغول به کار است و ۱۱ هزار کیلومتر فیبر نوری در این استان کشیده شده است.
صیدی با اشاره به وضعیت شاخص های اقتصادی مخابرات استان تهران گفت: میزان سرمایه گذاری در مخابرات تهران در ۵ سال بعد از خصوصی سازی شرکت مخابرات ایران یک هزار و ۱۳۶ میلیارد تومان برآورد می شود.
وی با اشاره به اجرای تعرفه های تلفن ثابت بعد از طرح هم کدسازی تلفن های داخل استانی گفت: درآمد مخابرات از محل مکالمات ثابت به ثابت ۳۷ درصد، از محل مکالمات خارج استانی تلفن ثابت ۷ درصد و از محل تلفن ثابت به سایر اپراتورها ۵ درصد پس از اجرای طرح یکسان سازی کدهای استانی کاهش پیدا کرده است و تنها افزایش مربوط به مکالمات تلفن های ثابت به همراه اول بوده است.
مدیرعامل شرکت مخابرات استان تهران گفت: با رواج شبکه های اجتماعی و پیام رسان های موبایلی ترافیک بین استانی و داخل استانی کم شده است.
وی هزینه تمام شده برای یک خط تلفن ثابت را وجود یک میلیون تومان عنوان کرد که بازگشت سرمایه ای ۳۵ ساله خواهد داشت و گفت: این در حالی است که یک خط تلفن هم اکنون ۵۰ هزار تومان فروخته می شود.
صیدی با انتقاد از وضعیت درآمدی مخابرات از محل پروژه های بانکی نیز گفت: بانک ها برای هر تراکنش دستگاه POS یک و نیم ریال به ما می دهند اما انتظار دارند سرویس به روز به آنها داده شود.
مدیرعامل شرکت مخابرات استان تهران با اشاره به پروژه های توسعه ای این شرکت از تکامل شبکه دسترسی خبر داد و گفت: طول کابل مسی هم اکنون برای هر مشترک حدود سه هزار متر است که با اجرای این طرح جدید به کمتر از ۵۰۰ متر می رسد.
وی از کاهش زمان پاسخگویی به مشترکان ADSL و دیتای مخابرات خبر داد و گفت: هم اکنون زمان پاسخگویی از طریق سامانه ۲۰۲۰ به زیر یک دقیقه رسیده است.
صیدی در مورد به روز رسانی تلفن ثابت با تاکید بر اینکه سال گذشته مشکل فیش های در نوبت انتظار را برطرف کردیم گفت: در سال ۹۳، ۵۶۳ هزار فیش تلفن ثابت فروخته شده است که حدود ۲۰ هزار تلفن مانده در نوبت دایری داریم که ۱۱ هزار فیش مربوط به استان البرز و هشت هزار فیش مربوط به استان تهران است که ۵۰ درصد این تعداد نیز مربوط به مسکن مهر می شود.
نظر شما