به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد حسن باستی صبح چهارشنبه در آئین رونمایی از جایزه طرح امید آفرین در بوشهر اظهار داشت: تلاش های بسیار خوبی به منظور توسعه زیرساختهای علمی استان بوشهر صورت گرفته است و طرحهای خوبی در این زمینه در دست اجرا است.
وی با اشاره به تاکید مدیریت ارشد استان بوشهر بر ارتقای سطح علمی منابع انسانی در استان، ادامه داد: نیروی انسانی توانمند نقش بسیار مهمی در توسعه و پیشرفت جامعه دارد و دانشگاهها در این زمینه دارای جایگاه ویژهای هستند.
معاون امور عمرانی استانداری بوشهر با بیان اینکه استان بوشهر دارای سرمایههای غنی در زمینه منابع انسانی است، بیان داشت: پروفسور مشفقیان یکی از این ظرفیتها است که از همین خاک و دیار برخاسته است و همواره نیز در تلاش برای سطح علمی دانشگاههای استان است.
وی با بیان اینکه باید فرصتهای مناسب برای شکوفایی استعدادها در استان بوشهر فراهم شود، اضافه کرد: استان بوشهر قطب انرژی کشور است و ظرفیت تبدیل شدن به پایتخت علمی کشور را نیز دارد.
دانشجو نباید دغدغهای غیر از درسخواندن داشته باشد
پروفسور محمود مشفقیان مجری و حامی مالی طرح امیدآفرین نیز در این نشست اظهار داشت: دانشجویان در موقعیتی هستند که فرصت خوبی برای کسب علم دارند و باید تلاش کنند که از این فرصتها به خوبی بهره بگیرند.
وی بر لزوم رفع دغدغهها و مشکلات مالی دانشجویان تاکید کرد و بیان داشت: دانشجویان در هنگام تحصیل فقط باید دغدغه درسخواندن داشته باشند و هیچ دغدغه دیگری نداشته باشند.
این استاد دانشگاه آمریکا، حمایت از دانشجویان مستعد را برای خود یک افتخار خواند و افزود: چند دانشگاه دیگر نیز از این طرح الگو برداری کردهاند و جایزه و بورسیههای تحصیلی برای این طرحها پرداخت میکنند.
مشفقیان ادامه داد: من نیز در دوران تحصیل خود با حمایت خیرین درس خواندم و پیشرفتهای خود را نیز مدیون حمایتهای خیرین هستم و جرقه اجرای طرح امیدآفرین نیز همین حمایتهای خیرین بوده است.
در طرح امیدآفرین به دانشجویان مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری ماهیانه مبالغی از دو میلیون تا چهار میلیون و ۵۰۰ هزار ریال کمک هزینه اعطا می شود و به دانشجویانی که موفق به ثبت مقاله ISI یا ثبت اختراع شوند مبلغ دو میلیون تا دو میلیون و ۵۰۰ هزار ریال بابت هر اختراع یا مقاله تعلق میگیرد.
نظر شما