به گزارش خبرنگار مهر، نیازعلی ابراهیمی پاک ظهر سه شنبه در جلسه هماهنگی طرح های اقتصاد مقاومتی که با حضور مسئول بسیج سازندگی استان، جانشین فرماندهی سپاه قزوین و مدیران سازمان جهاد کشاورزی استان برگزار شد، بیان کرد: در طول سالیان قبل و بعد از انقلاب همواره یکی از دغدغه های اصلی امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری بحث عدالت بوده که با توجه به اصل بودن این دغدغه در جریان انقلاب باید در همه حیطه ها زمینه تحقق آن را مهیا کرد.
وی ادامه داد: بر همین اساس یکی از اهداف مهم و اساسی در جهاد کشاورزی سوق دادن اعتبارات و تسهیلات به سمتی است که عدالت در این بخش برقرار شود.
این مسئول با اشاره به ضرورت وجود همسویی میان جهاد کشاورزی و فعالیت های سپاه و بسیج گفت: اگر میان فعالیت های این نهادها و دستگاه ها همسویی و هم افزایی وجود داشته باشد می توان طرح های بیش تری را در روستاها اجرا کرد و در نتیجه توسعه بیش تری را در این بخش شاهد بود.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان قزوین گفت: اجرای طرح های سازندگی در روستاها منجر به ایجاد اقتصاد پایدار در این نواحی می شود در نتیجه می توان از این طریق از مهاجرت روستائیان به شهرها جلوگیری کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: لازم است اولویت های هر شهرستان در حیطه کشاورزی با توجه به قابلیت تولیدات کشاورزی آن شهرستان، طبقه بندی و براساس آن طرح های سازندگی محقق شود ضمن اینکه در بخش اقتصاد مقاومتی نیز باید طرح ها و برنامه های اجرایی مستند سازی شوند.
جهاد سازندگی و سپاه نقش موثری در توسعه روستاها ایفا کردند
در ادامه این جلسه جانشین فرماندهی سپاه استان قزوین گفت: جهاد سازندگی و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نقش موثری در توسعه روستاها ایفا کردند بنابراین خدمات و تلاش های این دو دستگاه در عرصه های مختلف به ویژه توسعه و آبادانی روستاها بر کسی پوشیده نیست.
سرهنگ عباس برزگر ادامه داد:در شرایط حاضر نیز بسیج سازندگی می تواند با بهره گیری از شرایط فنی و تخصصی جهادکشاورزی بیش از گذشته در توسعه بخش کشاورزی کشور و استان گام بردارد.
مسئول بسیج سازندگی سپاه استان قزوین نیز در ادامه این جلسه مشترک اظهار داشت: امسال حدود ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار در کشور برای طرح های بسیج سازندگی تخصیص یافته که از این مبلغ ۲۰ میلیارد تومان برای تحقق اقتصاد مقاومتی در استان قزوین در نظر گرفته شده است.
حمید رضا اله بداشتی با اشاره به طرح های بسیج سازندگی در سال جاری بیان کرد: این طرح ها شامل: خشک کردن محصولات کشاورزی، قارچ خوراکی، محصولات گلخانه ای، پرورش ماهی، پرورش ماکیان، کشت هیدرو پونیک، کودورمی کمپوست، داربستی کردن مزارع انگور، شترمرغ، دام سبک و سنگین، گیاهان دارویی و صنایع بسته بندی است.
وی اضافه کرد: همچنین جهت ارتقاء و پرورش سطح تخصص کشاورزان در راستای امنیت غذایی و تولید محصولات غذایی سالم طرح هایی توسط بسیج سازندگی برنامه ریزی شده که از طریق تسهیلات و کمک های دولتی بزودی اجرایی خواهد شد.
اله بداشتی در پایان افزود: تا زمانی که تلاش هایی از درون کشور انجام نشود هرگز مشکلات و تحریم ها رفع نخواهد شد در این بین می توان با استفاده از تحقق اقتصاد مقاومتی و بدون اتکا به بیگانگان نقش بی بدیلی در مقابله با تحریم ها ایفا کرد.
نظر شما