دکترعبدالوحید فیاضی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: وزارت علوم طرح تغییر اساسنامه دانشگاه پیام نور را به مجلس شورای اسلامی ارایه کرده بود.
وی افزود: برخی از نمایندگان که با تغییر اساسنامه دانشگاه پیام نور توسط وزارت علوم مخالف بودند؛ در نامه ای به وزیر علوم خواستار عدم اجرای این تغییر شدند.
به گزارش مهر، پیش از این قاسم جعفری عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی، به فعالیت برخی از اعضای شورای گسترش وزارت علوم برای حذف دانشگاه پیام نور اشاره کرده و گفته بود، ما خبرهایی داریم که برخی از اعضای شورای گسترش یک هژمونی تحت عنوان بازبینی اساسنامه پیام نور ایجاد کرده اند و در حال حذف این دانشگاه هستند.
البته مجتبی شریعتی نیاسر- معاون آموزشی وزارت علوم همان زمان به مهر گفت: من صریحا اعلام می کنم که حذف دانشگاه پیام نور و محدود کردن دانشجویان پیام نور، مطلقا تکذیب می شود و هر کسی این مطلب را اعلام کرده از روی عدم اطلاع و آگاهی از سیاست های آموزش عالی است.
وی یادآورشده بود: آنچه که ما در وزارت علوم پیگیری می کنیم متناسب سازی و سامان دهی مراکز آموزش عالی از جمله مراکز دانشگاه پیام نور است و معنی این حرف نیز نه حذف است و نه محدودیت.
به گزارش مهر در روز های اخیر بیانیه های اعتراضی شعبه های مختلف دانشگاه پیام نور حکایت از شایعه وجود محورهایی چون محدود شدن پذیرش تحصیلات تکمیلی، کوچک سازی و عدم حمایت مالی از دانشگاه دراین اساسنامه پیشنهادی دارد.
نظر شما