به گزارش خبرگزاري "مهر"، ابوالحسن فقيه ، رئيس سازمان بهزيستي كشور از شهرداريها به خصوص كلانشهرها خواست بر مناسب سازي ساختمانهاي دولتي و خصوصي براي تردد معلولان نظارت كنند و افزود : اين نظارت مطابق اين قانون و بر اساس آييننامه مناسبسازي ساختمانها بوده كه به شهرداريها ابلاغ شده است .
وي گفت : بر اساس اين آييننامه شهرداريها مكلفند براي ساختمانهاي نوسازي كه شاخصهاي مناسبسازي را رعايت نكرده باشند پايانكار صادر نكنند. ساختمانهاي فعلي هم به گونه اي بهسازي شوند تا درآمدوشد معلولان خللي ايجاد نشود.
رئيس سازمان بهزيستي كشور معتقد است : به دليل مناسب نبودن ساختمانهاي اداري و تجاري بسياري از معلولان از پيگيري امور و مشكلات خودمنصرف ميشوند.
وي اظهارداشت : بسياري از ساختمانهاي اداري فاقد رمپ بوده ودر همان مراحل اوليه معلولان با مشكلاتي روبه رو ميشوند.
فقيه نظارت بر مناسبسازي در مجموعههاي اداري و خصوصي را از وظايف شهرداريها دانست و گفت : داشتن آسانسور ، رمپهاي ويژه در طبقات و دستشويي ويژه معلولان از جمله شاخصهايي است كه بايد در مناسبسازي اماكن اداري و خصوصي رعايت شود.
وي تشكيل كميته مناسبسازي اماكن اداري و تجاري در شهرداريها را ضروري دانست و افزود : اين كميته علاوه بر نظارت بر آييننامه مناسبسازي ساختمانها در صورت عدم رعايت مفاد آن موضوع را پيگيري خواهند كرد.
رئيس سازمان بهزيستي كشور تصريح كرد : در زمان حاضر 80 هزار نفر قطع نخاعي در كشور زير پوشش حمايتهاي سازمان بهزيستي قرار دارند.
نظر شما